Rainbow Expo: gay lifestyle beurs

Op 27, 28 en 29 oktober 2017 vindt de eerste editie van de Rainbow Expo plaats, hét (grootste) gay lifestyle event van Nederland! Rainbow Expo wordt georganiseerd in de Beursfabriek in Nieuwegein.

Op maar liefst 13.000 m²  beursvloer vind je verschillende bedrijven met een aanbod speciaal voor LHBT+’ers. Maar je kunt er ook meedoen aan workshops, een hapje eten bij verschillende foodtrucks en genieten van spetterende optredens. Een ideaal dagje uit waarbij je op de hoogte wordt gebracht van de laatste trends op het gebied van lifestyle, entertainment, food, design, beauty, art, en ga zo maar door!


Video: OUTtv

In de Community Life Area van Rainbow Expo kun je in contact komen met andere LHBT+’ers en stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor LHBT+’ers. Ben je op zoek naar meer..? Ga dan naar de Lounge of Love! Kortom, er is voor iedereen wel iets te vinden tijdens de Rainbow Expo.

IntoGirls mediapartner

IntoGirls is trotste mediapartner van Rainbow Expo. Dus wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over deze nieuwe gay lifestyle beurs? Houd dan onze website en social media accounts goed in de gaten!

Koop snel je kaartje!

De kaartverkoop van Rainbow Expo start vrijdag 14 juli. Early bird tickets kosten maar € 7,50. Koop je kaartje via de website van Rainbow Expo.

Openingstijden

Vrijdag 27 oktober van 12:00 tot 23.00 uur
Zaterdag 28 oktober van 12:00 tot 23.00 uur
Zondag 29 oktober van 11:00 tot 18.00 uur

Locatie Rainbow Expo

Beursfabriek Nieuwegein
Symfonielaan 5
3438 EX  Nieuwegein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *