Redactie IntoGirls

Het online magazine IntoGirls is begin 2016 opgericht door Martine en Megan. Zij misten in Nederland een eigentijdse website speciaal voor vrouwen die op vrouwen vallen, met leuke en interessante artikelen. En zo was een idee geboren. IntoGirls is in korte tijd uitgegroeid tot de drukstbezochte site voor lesbiennes en queer vrouwen in Nederland, met een grote community op social media.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, de laatste film-, serie- en boekreviews en lifestyle-artikelen? Volg IntoGirls dan via Instagram of Facebook!

Heb je vragen, suggesties of wil je met IntoGirls samenwerken? Laat het ons weten via info@intogirls.nl of vul het contactformulier in op de contact-pagina.

Martine

Martine
Martine kijkt graag films en series maar heeft hier niet altijd genoeg geduld voor. Ze schrijft een groot deel van de filmreviews voor IntoGirls en leeft en ademt online. Je mag haar midden in de nacht wakker maken voor een goede spin-off van The L Word.

Megan

Megan
Megan leest gemakkelijk in één middag een goed boek uit, is gek op koken, schrijft vooral over queer lifestyle voor IntoGirls en weet alles over social media. Ze doet momenteel wetenschappelijk onderzoek naar de representatie van LHB’ers in de media.

Inge

Inge
Inge heeft als gastblogger voor IntoGirls meerdere boekreviews en artikelen geschreven, waaronder een lesbische boeken top 3 om cadeau te geven. In haar vrije tijd werkt Inge bij boekenwinkel Savannah Bay in Utrecht waardoor ze altijd op de hoogte is van de laatste literaire trends.

Redactielid worden?

IntoGirls is op zoek naar (meer) gastbloggers en redactieleden! Ben jij op de hoogte van de laatste films, lees jij regelmatig lesbische boeken en geef jij graag je mening over nieuwe documentaires? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Maar we zijn ook altijd op zoek naar mensen die hun coming out verhalen, ervaringen over lesbisch ouderschap (zoals Marijn en Mireille) of trouwfoto’s (zoals Jacoline en Sanne) met ons willen delen. Heb je andere leuke ideeën of zie jij jezelf wel maandelijks een artikel schrijven? Stuur ons een mailtje via redactie@intogirls.nl!