10 best gelezen artikelen 2017

We sluiten het jaar af met een top 10 van onze best gelezen artikelen in 2017! Jullie lazen massaal over films & series, dating, vrouwenfeestjes en bekende lesbiennes en biseksuele vrouwen. Benieuwd welke artikelen op IntoGirls je niet gemist mag hebben? Lees dan verder!

Daarnaast willen we jullie via deze weg een hele fijne jaarwisseling en het beste voor 2018 wensen! We hopen dat we jullie ook het komende jaar weer mogen vermaken met eindeloos veel artikelen over alles wat met vrouwenliefde te maken heeft.

1. Lesbische films en series op Netflix

Dit artikel is al jaren veruit het populairste artikel op IntoGirls: lesbische films en series op Netflix. Dat vinden we ook helemaal niet gek, want hoe leuk is het om een lesbische film of serie te vinden en te kijken. Dat is precies de reden waarom we met IntoGirls gestart zijn. En er komen steeds meer lesbische films en series op Netflix bij! Wij blijven jullie de komende jaren op de hoogte houden van alles wat er bij komt op Netflix.

2. Top 10 beste lesbische films

Het op één na meest gelezen artikel op IntoGirls: onze top 10 van lesbische films. Dit artikel schreven we in juni 2016 en is anderhalf jaar later wel een beetje toe aan een update. Desalniettemin staan er een paar echte klassiekers in zoals Elena Undone en Imagine Me and You, maar ook nieuwere films die je volgens ons echt niet gemist mag hebben!

Elena undone

3. 5 lesbische apps

Massaal zochten jullie afgelopen jaar naar lesbische apps, oftewel dating apps waar je andere like minded dames kunt ontmoeten. Wij zijn stiekem wel benieuwd of jullie via één van deze dating apps inmiddels jullie grote liefde hebben gevonden… We gokken zo maar dat ook in 2018 dit een van onze populairste artikelen zal blijven.

4. 19 bekende Nederlandse lesbiennes

Leuk verhaal: toen op 6 augustus Nederland het EK vrouwenvoetbal won stegen onze bezoekersaantallen de pan uit, allemaal door dit artikeltje. Nederland was namelijk massaal nieuwsgierig welke dames in het elftal lesbisch waren. En dit is het artikel dat massaal gevonden werd in Google, alleen niet omdat er een van de dames uit het elftal in staat… Het kwam allemaal door Barbara Barend die in het artikel genoemd wordt als jeugdvoetbalster voor het Nederlandse elftal.

Natuurlijk niet de enige reden waarom dit artikel het zo goed doet, we zijn gewoon allemaal reuze nieuwsgierig naar welke BN’ers ook op vrouwen vallen of niet

Barbara Barend

5. 51 bekende lesbische en biseksuele vrouwen

Nog een typisch gevalletje van nieuwsgierigheid… Alleen deze keer ook naar internationale lesbische en biseksuele vrouwen! In deze lijst vind je onder andere de vrouw die zorgde voor de term ‘hasbian’ en een heleboel dames waarvan je waarschijnlijk niet eens wist dat ze biseksueel zijn.

6. Below Her Mouth

De meest sexy lesbische film van 2016, Below Her Mouth, was ook in 2017 onwijs populair op onze website. Jullie waren massaal benieuwd naar deze stomende film die door de makers ook wel omschreven wordt als “een ode aan het vrouwelijke orgasme”. De meningen over de film zijn verdeeld: de één vindt ‘m geweldig (waarschijnlijk door al die hete seks scene’s) de ander verschrikkelijk (waarschijnlijk door het gebrek aan een sterk verhaal). Ons advies: oordeel vooral zelf!

Below Her Mouth

7. 15x sexy lesbische film scenes

Soms wil je gewoon die ene sexy scene uit die leuke film terug kijken… Wij hebben 15 van die leuke scenes voor je gevonden en verzameld en daar werden jullie blij van! Onze favoriet? De klassieker: Shane en Carmen in The L Word.

 

8. Lesbisch en zwanger worden: wat kost dat?

Wij gingen voor jullie op onderzoek uit: wat kost het als je als twee vrouwen samen een kindje wil krijgen? We maakten een handig overzicht met alle kosten van zaaddonor, inseminatiekosten tot juridische kosten. En jullie konden dat artikel blijkbaar erg waarderen. We hopen nog heel veel lesbische stellen met een kinderwens te kunnen informeren met IntoGirls!

9. Overzicht vrouwenfeesten najaar 2017

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Op IntoGirls houden we je altijd op de hoogte van de leukste vrouwenfeesten in Nederland. Zo weet jij precies waar je moet zijn als je weer zin hebt in een avondje uit! Ook in 2018 gaan we je weer op de hoogte houden van de leukste vrouwenfeestjes van Nederland!

10. Lesbische datingsites

Op zoek naar de liefde van je leven maar in de ‘echte’ wereld niet zo veel geluk? Naast lesbische dating apps zijn er ook een aantal lesbische datingsites! We sluiten onze top 10 daarom af met het artikel: “Lesbische datingsites”. Wanneer je dan eindelijk een partner gevonden hebt kun je gelijk verder lezen op onze websites: van tips voor de eerste date en lesbische vakanties tot inspiratie voor je bruiloft en informatie over lesbisch ouderschap!

Bruiloft twee vrouwen