15x sexy lesbische film scènes

Met deze 15 sexy lesbische video’s van scènes uit bekende series en films lijkt het nog wel zomer, zo heet krijg je het ervan. Ook leuk als je op zoek bent naar inspiratie voor een heerlijke lesbische movienight. Have fun dames. ?‍❤️‍?‍?

Molly & Bridget

Bridget en Molly houden het niet meer en duiken in de film The Four-Faced Liar de wc’s in voor een quicky. En dat terwijl het onwetende vriendje van Molly aan de bar hangt en zich afvraagt waar ze toch blijven…

 

Ruby Rose en Christina Ricci

Christina Ricci (die je misschien kent als de jonge Wednesday uit The Addams Family) en Ruby Rose (die je natuurlijk kent van de Netflix serie Orange is the New Black) zie je samen in de film Around the Block.

 

Kristen Stewart

In de film The Runaways zie je Kristen Stewart en Dakota Fanning kussen. Da’s even wat anders dan de films waarin ze allebei vampiers spelen hè?!

 

Carmen en Shane

Wat ons betreft zaten er niet voldoende sexy scènes van Carmen en Shane in The L Word. Welke schrijver is toch zo gek geweest Carmen uit de serie te halen?! De scène hieronder is zeker een van onze favorieten.

 

Wild Things

De 90ties film Wild Things was een groot succes. Had dat iets te maken met de kus tussen Denise Richards en Neve Campbell? Zeker! Oordeel zelf maar.

 

Angelina Jolia in Gia

Het is sowieso niet vervelend om te kijken naar de biseksuele Angelina Jolie. Maar in de film Gia is het zéker niet vervelend. Waarom? Door de sexy scènes met Elizabeth Mitchell!

 

Piper en Alex

Deze lijst zou niet compleet zijn zonder een video van Piper en Alex uit Orange is the New Black. Dit is een van de eerste hete scènes uit de serie.

 

Cosima en Delphine

Maar deze lijst zou óók niet compleet zijn zonder een video van Cosima en Delphine uit Orphan Black. Toch?!

 

Jennifer’s Body

In de film Jennifer’s Body zit een hete make-out-scène tussen Amanda Seyfried en Megan Fox. Yummie.

 

Piper Perabo in Lost & Delirious

Piper Perabo zien we in films graag in de rol van lesbienne. Zo ook in de film Lost & Delirious. In onderstaande video vind je één van de vele sexy scènes uit dit drama.

 

Black Swan

In de film Black Swan speelt Natalie Portman de hoofdrol. In onderstaande video is ze te zien in een sexy scène met Mila Kunis.

 

Blue is the Warmest Colour

Als er één lesbische film bomvol erotische scènes zit dan is het wel Blue is the Warmest Colour. Een mooie samenvatting daarvan zie je in onderstaande video.

 

Mischa Barton & Olivia Wilde

In de serie The O.C. switch meisje-meisje Marissa, gespeeld door Mischa Barton, tijdelijk naar ons team. Ze heeft een heftige maar korte romance met de stoere Alex, die wordt gespeeld door Olivia Wilde. Het resultaat? Een aantal leuke kusscènes. Waaronder de ‘natte’ variant hieronder.

 

Pretty Little Liars

In de serie Pretty Little Liars (die je kunt zien via Netflix) zie je de sexy Emily en Maya. Door het internet ook wel ‘Emaya’ genoemd.

 

Hillary Duff in Gossip Girl

Hillary Duff is niet meer het jonge meisje dat je kent uit de kinderserie Lizzie McGuire, bewijst ze in de serie Gossip Girl. Ze speelt hier Olivia en kust met Vanessa tijdens een spelletje truth or dare.

 

Welke sexy lesbische video’s mis jij nog in deze lijst? Laat het ons weten via de reacties onder dit artikel.