5 leuke lesbische stand up comedians (op YouTube)

Vandaag hebben we 5 leuke lesbische stand up comedians voor je! Natuurlijk kennen we allemaal de bekende Nederlandse cabaretières zoals Claudia de Breij en Sara Kroos, maar er zijn ook een heleboel leuke lesbische stand up comedians in het buitenland. Live bezoeken is een beetje lastiger, maar gelukkig hebben we YouTube! Bereid je voor op een heleboel ‘gay jokes’ en geniet van deze grappige dames.

Cameron Esposito

Cameron Esposito zul je niet snel vergeten wanneer je haar eenmaal gehoord en gezien hebt. In het bijzonder om haar opvallende kapsel, maar ook omdat ze zo grappig is. Deze energieke dame uit Amerika praat snel en hard en is niet bang om er voor uit te komen dat ze lesbisch is!

 

Rhea Butcher

Rhea Butcher heeft geweldige droge humor. Terwijl sommige stand up comedians vaak een beetje luidruchtig zijn, heeft Rhea geen volume nodig om grappig te zijn. Deze stoere dame komt uit Amerika en is getrouwd met Cameron Esposito, die je hierboven ziet!

 

Sabrina Jalees

Sabrina Jalees is een Amerikaanse stand up comedian met Pakistaanse roots. Haar grappen gaan vaak over hoe ze ontdekte dat ze lesbisch is en hoe het was om op te groeien als half Pakistaanse in een blanke omgeving. Deze grappige dame is vooral bekend om haar TED talk die ze een aantal jaar geleden gaf, maar ook haar stand up shows mag je niet gemist hebben!

 

Mae Martin

Mae Martin is een Canadese stand up comedian met een knap koppie! Deze charmante dame maakt iedereen aan het lachen met haar droge humor. Ze gaat geen onderwerp uit de weg en steekt het niet onder stoelen of banken dat ze biseksueel is.

 

DeAnne Smith

DeAnne Smith is een Amerikaanse stand up comedian die, zoals ze zelf zegt, de uitstraling heeft van een twaalf jarig jongetje. Haar korte kapsel en nerdy look dragen hier misschien aan bij, maar een gefrustreerde tienerjongen is ze zeker niet… Ze is lesbisch! En daar maakt ze zo nu en dan een grapje over. Houd je van intelligente humor die soms een beetje nerdy is? Dan is DeAnne Smith de comedian voor jou!