5 leuke lesbische YouTube koppels

De video’s van Rose en Rosie of Bria en Chrissy allemaal al bekeken? Op zoek naar leuke, nieuwe lesbische YouTube koppels? Gelukkig zijn er ontzettend veel stelletjes te vinden op YouTube. Waar we dan wel weer achter zijn gekomen is dat het in Nederland heel stil is qua lesbische YouTube koppels. Tijd om daar wat aan te doen! Misschien is dit lijstje wel een bron van inspiratie.

Sarah & Rachel

Challenges, vlogs, reisvideo’s en lgbt advies: het Amerikaanse stel doet het allemaal. Ze focussen zich vooral op luchtige onderwerpen en hun kanaal is dat ook één en al positiviteit en vrolijkheid. De twintigers maken soms zelfs meerdere keren per week een nieuwe video. Maar, hun allerpopulairste video ‘Superkiss’ is met een half miljoen views nog niet geëvenaard. Naast hun YouTubekanaal heeft het koppel een podcast op Itunes en Soundcloud.

Tiff & Jess

Een tweejarige vriendschap groeide uit tot iets meer. Sindsdien maakt het koppel video’s over van alles. Ze geven advies, maken vlogs, vertelden over hun Long Distance Relationship en doen challenges. Hun meest bekeken video is er één waarin Tiffany een drastische make over ondergaat: haar lange haar gaat eraf. Deze video zegt eigenlijk alles over het koppel. Jezelf zijn is het allerbelangrijkste. Hoewel de twee nog ontzettend jong zijn (amper 20 jaar) hebben ze een volwassen kijk op het leven.

Karin & Skyler

Amper in de 20 en pas een kleine twee jaar bij elkaar. En toch hebben ze al een enorme fanbase opgebouwd. Hun eerste video samen werd vorig jaar oktober geplaatst, maar het koppel heeft inmiddels al 87.000 abonnees. De twintigers wonen samen in Los Angeles en vinden komedie en positiviteit het belangrijkst in het leven. Elke maandag, woensdag en vrijdag staat er een nieuwe video op hun kanaal voor hun ruim 87.000 abonnees. Beide dames hebben ook nog eens een populair Instagram account.

Alexis & Lilian

De Canadese Alexis en de Duitse Lilian leerde elkaar kennen via Tinder en hebben, ondanks dat ze pas kort bezig zijn met YouTube, al ruim 16.000 abonnees. Hoewel ze in het begin van hun relatie long distance waren, wonen ze sinds kort samen in het Canadese Toronto. Video’s over cultuurverschillen, hun vakanties, seksadvies, uit de kast komen en Q&A´s: alles komt voorbij op het kanaal.

Tia & Elan

“Spreading love and having a good time”, staat in hun YouTube beschrijving en dit komt naar voren in elk van hun video’s. Het stel richt zich niet alleen op de lhbt-gemeenschap en plaatst daarom ook beauty tutorials en pranks. Die laatste video’s worden het meest bekeken. En of ze nu gestaged zijn of niet, hun ruim 200.000 abonnees krijgen elke week een nieuwe prank voorgeschoteld.