Favoriete YouTube kanalen met twee moeders

Deze keer delen we onze favoriete YouTube kanalen met twee moeders met je! Leuk voor als je zelf mama bent, maar ook super inspirerend en hoopvol voor als je nog geen kindjes hebt. Het beeld van leuke gezinnen met twee moeders ontbreekt nog vaak op televisie en in films, gelukkig kunnen we via YouTube een kijkje nemen in het leven van deze normale en gelukkige gezinnetjes! We wensen je veel kijkplezier!

1. Living Rosa

Living Rosa is het YouTube kanaal van Tara en Mandi Rosa. Samen met hun dochter Lennon wonen zij in Amerika. Ieder weekend geven ze ons een kijkje in hun dagelijkse leven. Inmiddels vloggen de dames al ruim drie jaar! Ze begonnen met hun ‘TTC (trying to conceive) journey’ en zijn inmiddels voor de tweede keer zwanger (deze keer van een tweeling!). Naast dat de vlogs super vrolijk zijn, zijn ze ook leerzaam. Tara en Mandi vertellen van alles over het zwanger worden, reciprocal IVF en het leven als twee moeders.

 

2. Team2Moms

Team2Moms (voorheen OliviaHas2Moms) is het YouTube kanaal van Denise en Ebony. Denise en Ebony zijn de moeders van Olivia, Jayden en Lucas. In hun vlogs en video’s nemen ze je mee in het dagelijkse leven met een kleuter en twee baby’s. Daarnaast besteden ze op hun kanaal regelmatig aandacht aan andere LGBT+ families.

 

3. Jing & Monica

Jing en Monica delen op hun gelijknamige YouTube kanaal iedere week een blog van hun leven samen met hun 3 jarige dochtertje Estelle. Momenteel zijn Jing en Monica bezig met zwanger raken van een tweede kindje. Benieuwd hoe zij dit aanpakken? Neem dan een kijkje op het YouTube kanaal van Jing en Monica!

 

4. Dandy & Birds

De vlogs van Dandy & Birds komen helemaal uit Nieuw Zeeland! Vanaf daar delen Stephanie en Elena, met hun dochtertje Florence, een deel van hun leven met ons via YouTube. Stephanie en Elana plaatsen 3 keer in de week een vlog. Hierin zie je hoe zij thuis met de hulp van hun donor zwanger proberen te raken van een tweede baby. Daarnaast kun je genieten van super veel beelden van hun super schattige baby Florence!

 

5. The Next Family

The Next Family is het kanaal van Brandy en Susan en is onderdeel van de website TheNextFamily.com. Deze website is een platform voor de moderne familie. Dat wil zeggen: niet traditionele families zoals families met twee moeders, twee vaders, één ouder etc. Je vindt er allerlei tips over opvoeden, zwanger worden enzovoort.

Op YouTube delen Brandy en Susan vooral hun dagelijkse leven, met een tweeling van 5 en een dochter van 9, met ons. Je vindt 3 keer in de week een vlog of een video op hun YouTubekanaal. Naast vlogs maken ze ook regelmatig advies video’s over het leven als twee moeders.

 

Meer informatie over twee moeders en lesbisch ouderschap?

De bovenstaande YouTube kanalen zijn een bron van informatie over het leven als twee moeders en het lesbisch ouderschap. Natuurlijk zijn sommige dingen in Nederland anders geregeld dan in het buitenland. Lees daarom ook ons artikel over lesbisch ouderschap, daar vind je alle belangrijke informatie!