Interview met Big Boo (OITNB)

Lea Delaria speelt de butchy lesbienne Carrie Black, beter bekend als Big Boo in de Netflix serie Orange is the New Black. Big Boo is een zelfverzekerde vrouw met een gevoel voor (sarcastische) humor. Diva Magazine interviewde de actrice en vroeg haar of ze denkt dat de serie het beeld tegenover de LHBT gemeenschap heeft veranderd en wat de beste manier is om vrouwen te versieren.

Beeld ten opzichte van LHBT gemeenschap verandert

Lea wordt gevraagd of ze denkt dat de hitserie het beeld ten opzichte van de LHBT gemeenschap heeft veranderd. Dat is zeker zo. Vooral als het gaat om transgenders en butch lesbiennes. Volgens Lea zijn er veel mannelijke lesbiennes die de scènes van Big Boo herkenbaar zullen vinden. Maar hoe is dat voor haar zelf?

Lea Delaria

De actrice zegt dat ze zich goed kan inleven in het karakter Big Boo omdat ze veel soortgelijke situaties in haar eigen leven ook heeft meegemaakt. Gelukkig had Lea zelf wel een goede relatie met haar ouders. Iets wat Carrie Black niet had, zoals we hebben gezien in de aflevering ‘Finger in the Dyke’.

De beste manier om om te gaan met homofobia volgens Lea? Sarcasme. Ironie. Humor. Zo kun je, zonder geweld te gebruiken, iemand die een stomme opmerking over je maakt een scherpe opmerking terug geven. Met als doel diegene voor schut te zetten. Dat maakt jou slimmer en grappiger. Natuurlijk moet je hier wel mee uitkijken.

Lord of the Lesbians

En humor is ook de manier waarop Lea de vrouwtjes versiert. Met succes! Of Lea ‘Lord of the Lesbians’ ook nog flirttips heeft voor jou? Zeker. Ga ervoor! Blijf niet aan de bar hangen tot iemand jou vraagt te dansen. Sta zelf op en stap af op dat leuke meisje. Dat is het belangrijkste, je moet met ze praten.

Big Boo uitspraken

Big Boo, de stoerste lesbo van de gevangenis hangt vaak rond met Red’s meiden. Big Boo heeft veel tattoos, waaronder een van het woord ‘butch’ op haar onderarm. Ze heeft verschillende grappige uitspraken in de serie. Hieronder vind je een aantal van Big Boo’s leukste quotes.

I have unclean thoughts. Lesbian content.“— Big Boo

Jesus was a fag. He said ‘This is my body. Eat me.’.“— Big Boo

Ain’t no party like a Big Boo party.“— Big Boo