De leukste lesbische YouTube kanalen (deel 2)

Een tijdje terug deelden we al een aantal leuke lesbische YouTube kanalen met je en vandaag gaan we verder met deel 2! Als je op zoek gaat naar lesbische YouTubers raak je al snel verloren in de grote hoeveelheid leuke filmpjes. Daarom zetten wij voor jullie de leukste op een rijtje! Een kleine waarschuwing vooraf: als je eenmaal begint met kijken ben je voordat je het weet drie uur verder…

Arielle Scarcella & GirlfriendsTV

Arielle plaatst niet op één YouTube kanaal video’s maar op twee! Op haar persoonlijke kanaal Arielle Scarcella vind je vooral sketches en video’s waarin verschillende lesbiennes een rol spelen en dingen uitleggen. Op het kanaal GirlfriendsTV vind je vooral vlogs van Arielle, maar ook wat samenwerkingen met andere YouTubers. Arielle is een vrolijke New Yorker met Italiaanse roots die je meeneemt in het kleurrijke leven van een lesbienne.

 

Stevie

Maar Arielle is niet de enige YouTuber die twee kanalen heeft. Ook Stevie heeft twee YouTube kanalen. Op haar eerste kanaal deelt Stevie vooral advies en filmpjes over lesbisch zijn en grappige samenwerkingen en sketches met andere YouTubers. Op haar tweede kanaal StevieVlogs deelt ze af en toe vlogs van haar leven. Er staan jammer genoeg niet veel recente vlogs op. De vlogs die je er nu vindt zijn met haar ex-vriendinnetje Ally. Ally’s YouTube kanaal vind je terug in de leukste lesbische YouTube kanalen deel 1.

 

ElloSteph

ElloSteph haar YouTube kanaal bevat vooral veel filmpjes met advies over een heleboel thema’s die aansluiten bij lesbisch zijn. Bijvoorbeeld over uit de kast komen, uit elkaar gaan en samenwonen. Klinkt allemaal heel serieus, maar er staan ook een heleboel grappige en luchtige filmpjes op haar kanaal! Steph werkt veel samen met andere YouTubers en dit zorgt vaak voor de meest hilarische sketches.

 

OliviaHas2Moms

OliviaHas2Moms is een beetje een ander kanaal dan de voorgaande kanalen. Het gaat namelijk over Olivia en haar twee moeders Ebony en Denise. Op het kanaal delen ze hun ervaringen met het hebben van een gezin met twee moeders. Dit doen ze door middel van vlogs maar ook meer adviserende filmpjes. Op dit moment proberen Ebony en Denise hun tweede kindje te krijgen en nemen ze je mee op hun reis.

 

Button and Bly

Button and Bly zijn twee dames die aan het reizen zijn en hun verhaal delen op YouTube. Button (Lauren) en Bly (Christina) zijn geen stelletje maar gewoon vrienden. In het begin postten ze vooral filmpjes van hun reis door Europa, ze hebben zelfs een bezoekje aan Amsterdam gebracht. Inmiddels zijn ze allebei een beetje hun eigen weg gegaan, maar de filmpjes zijn nog steeds erg leuk om terug te kijken.

 

Sarah Croce

Sarah Croce is op YouTube vooral bekend om haar ijsblauwe ogen. Menig lesbisch tienermeisje smelt voor deze stoere lesbienne. Haar filmpjes moet je wel met een korreltje zout nemen. Ze zijn van de minder serieuze soort en bevatten vooral veel humor. Je moet er een beetje van houden… Sarah heeft in ieder geval een hele hoop fans op YouTube.

 

Lesbische YouTubers

Wat moet je nu eigenlijk met die overvloed aan lesbische YouTubers? Het grootste deel van de filmpjes die hier geplaatst zijn zijn vooral humoristisch bedoeld en moet je vaak met een korreltje zout nemen. Ze nemen stereotypes op de schop en laten je in de meeste gevallen heel hard lachen. Maar bijna al deze YouTubers hebben ook een serieuze kant én hebben al een heleboel meiden geholpen met uit de kast komen. Door anderen vrouwen te zien die net als zij ook op vrouwen vallen en ook nog eens heel knap, leuk, grappig, slim en sexy zijn leren zij zichzelf eerder accepteren.

Wie zijn jouw favoriete lesbische YouTubers? Als er nog missen in onze lijstjes, laat het ons dan weten in de comments. Dan voegen we ze toe in de leukste lesbische YouTubers deel 3!