De leukste lesbische YouTube kanalen (deel 1)

Als er iets verslavend is dan is het wel YouTube filmpjes kijken. Je begint met één filmpje en voor je het weet ben je een uur verder… Wij kijken het liefste naar filmpjes van lesbische YouTubers. Waarom? Omdat we het leuk vinden om dingen uit ons eigen leven te herkennen bij anderen. Iets wat we in het dagelijkse leven op tv en in films meestal niet kunnen. Lees verder en ontdek een aantal van onze favoriete lesbische Youtube kanalen!

Kaelyn and Lucy

Het YouTube kanaal van Kaelyn en Lucy is het eerste lesbische YouTube kanaal dat we ontdekten en dat is inmiddels al weer een aantal jaren geleden. De Amerikaanse Kaelyn en Britse Lucy hadden een lange afstand relatie, maar inmiddels wonen ze samen in Phoenix met hun drie katten. Tegenwoordig uploaden ze nog maar zelden video’s, maar de oude video’s waarin ze elkaar opzoeken in Amerika en Engeland zijn nog steeds erg leuk om te kijken.

Zie ook het boek Girl Hearts Girl waarin Lucy haar ervaringen deelt.

 

Ally Hills

Ally Hills is een Amerikaanse YouTuber die woont in Los Angeles. Ze maakt filmpjes over het leven als lesbienne samen met haar vriendin Stevie. Maar dat is niet het enige wat ze doet, ze kan ook heel mooi zingen en leuke liedjes schrijven! Wij vinden Ally erg leuk en grappig (en knap!) en kijken graag naar haar filmpjes. Ze heeft ook een liedje geschreven over een straight girl crush.

 

Hannah Hart

Hannah Hart is een van de grootste lesbische YouTubers die je kunt vinden, ze heeft wel bijna 2,5 miljoen subscribers! Hannah filmt over het algemeen niet over lesbisch zijn, maar het is ook niet een onderwerp dat ze ontwijkt. Vooral op haar tweede kanaal komen nog wel eens persoonlijke video’s voorbij met haar vriendinnetje Ingrid, die je misschien kent van haar legendarische coming out video. Hannah’s populairste en bekendste video’s zijn de My Drunk Kitchen video’s waarin ze (soms samen met een andere YouTuber) op een grappige manier eten kookt en heel veel wijn drinkt. Hannah is een grappige, maar down to earth, YouTuber die zeker de moeite waard is om te bekijken!

 

Ik vrouw van jou

Ik vrouw van jou is het allereerste en (zover wij weten) enige Nederlandse lesbische YouTube kanaal. Bijna iedere week delen deze twee leuke meiden een weekend vlog en vaak komt er op dinsdag ook nog een grappige sketch online. Wij vinden het altijd gezellig om te bekijken wat voor gekkigheid deze twee weer hebben uitgehaald. De filmpjes van Ik vrouw van jou vrolijken je zeker op!

 

Now this is living

Now this is living is het kanaal van Cammie en Shannon, twee prachtige dames die in het zonnige Los Angeles wonen. Samen maken ze filmpjes waarin ze vragen van kijkers beantwoorden, grappige challenges uitvoeren en soms een dag van hun leven vastleggen. Samen weten ze je altijd op te vrolijken met hun aanstekelijke lach. Zin in simpel maar grappig vermaak, dan zijn de filmpjes van Now this is living iets voor jou!

 

Living Rosa

Living Rosa is ons favoriete lesbische YouTube kanaal! Tara en Mandi delen hier hun dagelijkse leven met ons. Ze zijn het kanaal gestart toen ze probeerden zwanger te raken en inmiddels hebben ze een dochtertje van ruim twee maanden oud. Living Rosa is ons favoriete YouTube kanaal omdat het zo eerlijk en echt is en Tara en Mandi zijn een ontzettend lief stel. Veel YouTube kanalen zijn soms een beetje nep en overdreven, maar Tara en Mandi laten je het echte leven zien. In niet al te lange tijd hebben ze al heel wat trouwe volgers verzameld. Iedereen is binnen de kortste keren verslaafd aan dit stel, al helemaal nu ze een klein schattig baby’tje hebben!

Lees nu snel De leukste lesbische YouTube kanalen deel 2!

Eén gedachte over “De leukste lesbische YouTube kanalen (deel 1)

  • 1 december 2017 om 17:06
    Permalink

    Heeft iemand een manier of iedee om de serie “venice the serie” te kunnen zien. ??????
    Dank alvast Michelle

Reacties zijn gesloten.