Nieuwe single P!NK: ‘What About Us’

Zangeres P!NK heeft een nieuwe single uitgebracht, What About Us, én ze heeft de release van haar nieuwe album aangekondigd! Het album Beautiful Trauma komt 13 oktober 2017 uit en is dan natuurlijk ook te streamen via Spotify.

Bij een nieuw album hoort vaak een nieuwe tour. Of P!NK binnenkort ook naar Nederland komt is nog niet bekend, maar wij houden het voor je in de gaten!

“What about love, what about trust?”

De lyrics video van What About Us staat pas sinds eergisteren op YouTube, maar is nu al bijna 3 miljoen keer bekeken. P!NK zong haar nieuwe single gisteren voor het eerst live tijdens een concert in Berlijn. Hieronder vind je de video van What About Us!

 

Politiek statement

Het is al bijna vijf jaar geleden dat P!NK haar laatste album The Truth About Love (2012) uitbracht. Maar P!NK is terug! Met de single What About Us lijkt ze zich te richten op de politiek in de Verenigde Staten. En dat is niet de eerste keer, zo bracht ze in 2006 het nummer Dear Mr. President uit. Een kritische open brief naar toenmalig Amerikaanse president George W. Bush.

Over P!NK

P!NK is de artiestennaam van Alecia Beth Moore, geboren op 8 september 1979 in Pennsylvania (Verenigde Staten). Begin 2000 brak P!NK internationaal door met hits als There You Go en Most Girls. Enkele jaren volgde hits als Don’t Let Me Get Me, Family Portrait en Trouble. In de videoclip Sober zie je P!NK zoenen met een vrouw…

Sinds 2006 is P!NK samen met motorcrosser Carey Hart met wie ze inmiddels twee kinderen heeft. P!NK is biseksueel en heeft in een interview wel eens gezegd dat ze, wanneer de liefde tussen haar en Hart over zou gaan, ze net zo goed samen zou kunnen zijn met een vrouw. Maar ze heeft in andere interviews ook gezegd het alleen bij experimenteren met vrouwen te houden. Hoe dan ook, veel lesbiennes zijn fan van P!NK! En wij snappen wel waarom.


Uit videoclip Stupid Girls