Pot Luck (webserie)

De webserie Pot Luck draait om drie lesbiennes. Eén is al jaren vrijgezel en kan maar niet over haar ex heen komen, lesbienne nummer twee kan amper drie dagen zonder seks en de derde is nog steeds niet uit de kast tegenover haar moeder. Pot Luck kijk je (gratis) via Vimeo en YouTube! Onderaan dit artikel vind je de eerste aflevering.

Samen eten op dinsdag

Pot Luck speelt zich af in Wellington in Nieuw-Zeeland. Mel, Debs en Beth zijn drie lesbiennes die in hun dertiger jaren zijn en allemaal zo hun problemen hebben. Mel ligt iedere nacht met een andere (veel te jonge) vrouw in bed. Debs komt maar niet over haar ex heen. En Beth durft niet uit de kast te komen.

Iedere dinsdagavond eten de vrouwen samen en op een avond besluiten ze een pact te sluiten. Hierdoor verandert hun wekelijkse etentje in een zoektocht naar de liefde. Mel mag niet meer met iedereen het bed in duiken, Debs gaat op zoek naar een date en Beth moet uit de kast komen.

Kijk Pot Luck nu via YouTube

De serie Pot luck draait om vriendschap, familie en het vinden van de liefde. Zowel in Nieuw-Zeeland als in andere delen van de wereld is de serie die startte in 2016 goed ontvangen. De afleveringen zitten goed in elkaar en ook de actrices zetten een geloofwaardig verhaal neer. Pot Luck is de eerste lesbische webserie uit Nieuw-Zeeland en is al vertoond op verschillende filmfestivals.

Benieuwd geworden? Kijk hieronder de eerste aflevering van Pot Luck.