Redactieleden gezocht!

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste films, series, boeken en lifestyle trends voor vrouwen die van vrouwen houden en kun je ook nog goed schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor IntoGirls zijn we namelijk op zoek naar redactieleden die het leuk vinden om 1 á 2 keer per maand een artikel te schrijven. Benieuwd wat dit allemaal inhoudt? Lees verder om te ontdekken hoe jij redactielid voor IntoGirls kunt worden!

Schrijven voor IntoGirls

Is schrijven jouw ding, ben je een vrouw (of non binary femme/genderqueer/iemand die zich met het vrouwelijke identificeert) die (ook) van vrouwen houdt en zit je vol inspiratie voor artikelen? Dan is redactielid worden van IntoGirls echt iets voor jou! Wat verwachten we van jou? We hopen dat je ons tenminste 1x per maand (maar liever vaker) een leuk en goed geschreven artikel aanlevert. De huidige redactie redigeert het artikel (in overleg met jou) voordat het online geplaatst wordt.

Voordat je aan de slag mag als redactielid zien we graag eerst een proefartikel van je, zo kunnen we zien of jouw schrijfstijl goed aansluit bij de schrijfstijl van onze huidige redactieleden. Wacht niet langer en stuurt een mailtje naar: redactie@intogirls.nl!

Onderwerpen waarover je bijvoorbeeld kan schrijven voor IntoGirls:

 • Een column met jouw ervaringen als biseksueel/panseksueel/transvrouw/non binary etc.
 • Een column met jouw ervaringen met (online) daten
 • Lifestyle gerelateerde onderwerpen (reizen, fashion, trouwen, kinderwens, sport)
 • Entertainment gerelateerde onderwerpen (films, series, boeken, YouTube)

Wat kun je van ons verwachten?

Wat kun je verwachten van ons? Ervaring met schrijven! Martine en Megan (de oprichters van IntoGirls) zijn beide online marketeers die veel ervaringen hebben met het schrijven van teksten. Wij leren je hoe je een goede tekst voor online kunt schrijven en leren je meer over zoekmachineoptimalisatie. Super goede ervaring voor op je CV!

Daarnaast lever je een mooie bijdrage aan de LHBT community. Met IntoGirls bereiken we ontzettend veel meiden die misschien nog twijfelen over hun geaardheid of die net uit de kast zijn. Op IntoGirls vinden ze ontzettend veel informatie, lezen ze ervaringen van anderen en ontdekken ze een hele wereld aan LHBT entertainment. Hierdoor merken ze dat ze niet alleen zijn en dat geeft steun en zelfvertrouwen. Als je schrijft voor IntoGirls dan help jij daar aan mee!

Gastblogger worden?

Lesbisch trouwen

Wil je wel graag iets delen op IntoGirls maar heb je niet de inspiratie of tijd om meerdere keren per maand een artikel te schrijven? Word dan gastblogger en lever eenmalig een artikel aan over bijvoorbeeld je coming out, je bruiloft of kinderwens. Zoals bijvoorbeeld Mireille & Marijn die hun ervaringen met zwanger raken deelden op IntoGirls. Of net als Jacoline & Sanne die hun prachtige bruidsfoto’s met ons deelden. Jouw verhaal op IntoGirls? Stuur ons een mailtje via redactie@intogirls.nl!

2 gedachten over “Redactieleden gezocht!

 • 17 maart 2018 om 21:15
  Permalink

  Leuk! is dit op vrijwillige basis? :-))))

 • 19 maart 2018 om 13:21
  Permalink

  Hoi Suze, IntoGirls wordt volledig gerund door vrijwilligers dus het gaat inderdaad om een positie op vrijwillige basis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *