This Just Out (YouTube talkshow)

This Just Out is de YouTube talkshow van Liz Feldman waarin ze iedere week bekende lesbiennes interviewt. Liz houdt je op de hoogte van de laatste ‘ins en outs’ in lesboland en bespreekt iedere week nieuwe muziek. Dit gaat gepaard met een grote dosis humor. This Just Out is de lesbische talkshow die je niet gemist mag hebben!

Wie is Liz Feldman?

Nog nooit van Liz Feldman gehoord? Dat kan wel kloppen. Maar in Amerika is Liz een heuze ‘celesbian’, ook al vindt haar werk vooral achter de schermen plaats. Liz is bekend geworden als stand up comedian maar werkt nu voornamelijk als schrijfster voor diverse televisieseries zoals 2 Broke Girls en The Ellen Degeneres Show. Daarnaast maakt ze natuurlijk de toffe talkshow This Just Out én is ze getrouwd met muzikante Rachael Cantu van de band Little Brutes.

This Just Out 2017

This Just Out bestaat al sinds 2008, ook al kun je op het YouTube kanaal alleen de afleveringen van 2015 en 2017 vinden. Gelukkig kun je, als je dat wil, ook de oudere afleveringen vinden als je een beetje zoekt. In This Just Out interviewt Liz, gewapend met twee regenboog zwaarden, de populairste lesbiennes van het moment. Dit jaar zijn onder andere YouTuber Hannah Hart, The L Word ster Kate Moennig, stand up comedians Cameron Esposito & Rhea Butcher, Sara Quin van Tegan & Sara en atrice Clea Duvall te gast. Kort om: dat wil je niet missen! Bekijk hieronder de aflevering met Kate Moennig:

 
Maar ook de oude afleveringen wil je niet missen. In het vorige seizoen speelde Liz namelijk het hilarische spel ‘Who’s gayer’ met haar gasten. Dit leverde onder andere dit bijzondere moment op:

Sara Quin This Just Out