To bi or not to bi: theatershow over biseksualiteit!

To bi or not to bi is een theatershow over biseksualiteit, uitgevoerd door theaterperformer Aileen Pfauth. In de voorstelling komen op een grappige manier de grootste vooroordelen van biseksualiteit aan bod. Zoals: “Biseksualiteit is de nieuwste hipsteruitvinding.” Of: “Biseksuelen zijn eigenlijk nog niet uit de kast.” En: “Biseksuelen zijn aandachtsgeil.” Voor veel biseksuele vrouwen (en mannen) erg herkenbare beweringen. Aileen maakt er korte metten mee in haar voorstelling To bi or not to bi. Met deze show wil ze namelijk zorgen voor meer erkenning voor biseksualiteit.

Solovoorstelling van Aileen Pfauth

To bi or not to bi is een theatersolo vol energie. Aileen schakelt tussen verschillende biseksuele personages en beschrijft hun frustraties, verlangens en twijfels. Ze zingt daarbij ook liedjes. Benieuwd naar de voorstelling? Bekijk dan alvast de trailer van To bi or not to bi hieronder.

 

Amsterdam Fringe Festival

De voorstelling van Aileen kun je bekijken tijdens het Amsterdam Fringe Festival, van 1 tot en met 11 september 2016. To bi or not to bi kun je kijken in vrouwencafé Saarein, discotheek De Trut en gaybar EXIT. Check voor de speeldata, tickets (€ 11,00) en locaties de website van Amsterdam Fringe Festival!