A Perfect Ending

De lesbische film A Perfect Ending (2012) kun je lekker streamen via Netflix. Dus pak die bak popcorn, gooi je voetjes omhoog en geniet van een movienight in je eigen huis.

Rebecca en Paris

In A Perfect Ending maken we kennis met Rebecca, een lichtelijk gefrustreerde huisvrouw die gevangen zit in een passieloos huwelijk met een man. Ze biecht op dat ze nog nooit een orgasme heeft gehad. En wat doe je dan? Dan nodig je een vrouw uit om je te geven wat je mist. Op aanraden van twee lesbische vriendinnen huurt Rebecca escortgirl Paris in. Paris wordt gespeeld door Jessica Clark.

De twee spreken regelmatig af. Het grootste gedeelte van het verhaal speelt zich dan ook af in een hotelkamer. Maar voordat je hoge verwachtingen krijgt… moeten we je teleurstellen. De eerste keren wordt er vooral gepraat. Uiteindelijk belanden de twee in bed en ontdekt Rebecca hoe bevredigend seks met een vrouw kan zijn. Dat zorgt voor wat vermakelijk scènes.

De film is niet echt spannend, maar je bent wel benieuwd hoe dat-ie afloopt. En zeg nou zelf, het is niet vervelend om 1 uur en 50 minuten naar Jessica Clark te kijken.

Bekijk de trailer

Hieronder kun je de trailer van A Perfect Ending bekijken. Lijkt de film je iets? Je kunt ‘m nu gemakkelijk streamen via Netflix. A Perfect Ending is een productie van Soul Kiss Films. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de lesbische film Elena Undone. Wil je er een Netflix-marathon van maken? Kijk dan ook de films Kiss Me en Imagine Me & You via Netflix.