Almost Adults

Almost Adults draait om Cassie en Mackenzie, twee studenten en beste vriendinnen die samen een appartement delen. Ze zitten allebei in hun laatste schooljaar en zitten een beetje met zichzelf in de knoop. Mackenzie ontdekt dat ze op vrouwen valt en vertelt dit haar ouders. Maar die wisten dat allang. Ook andere vrienden reageerden niet verbaast op haar coming out. Alleen Cassie schijnt van niets te weten. En dat stoort Mackenzie, want hoe kan het dat haar beste vriendin nooit in de gaten heeft gehad dat ze lesbisch is?

Ondertussen is Cassie ook niet happy. Ze maakt het uit met haar vriend. Maar Mackenzie heeft op dat moment juist het meisje van haar dromen ontmoet en is in de zevende hemel. Als het uitloopt op een flinke ruzie tussen Mackenzie en Cassie besluit Mackenzie op de bank van een vriend te gaan slapen. Zou het nog goed komen tussen de twee besties?

UnsolicitedProject

De film Almost Adults is gemaakt door de makers van het YouTube kanaal UnsolicitedProject. Die je kent van hun grappige video’s Fifty Shades, Pillow Talk Monday, The Lesbian Guide To Lesbianing en andere leuke sketches.

Trailer Almost Adults

Hieronder vind je de trailer van Almost Adults. De hele film kun je kijken via Vimeo.