And Then Came Lola

De komische dramafilm And Then Came Lola uit 2009 gaat over de getalenteerde fotografe Lola. Het hele verhaal draait om een afspraak waarvoor Lola te laat dreigt te komen.

Lola, Casey en Danielle

Lola wordt gespeeld door Ashleigh Summer. Ze heeft haar nieuwe vriendin Casey (Jill Bennett) beloofd een pakketje op te halen wat Casey nodig heeft tijdens een belangrijke zakelijke afspraak. De film begint wanneer Lola opschrikt uit een droom omdat haar telefoon gaat. Het is Casey, die vraagt waar ze blijft. Danielle, met wie Casey een afspraak heeft, is namelijk al gearriveerd in het restaurant. Lola moet gaan haasten om niet te laat te komen. Later blijkt dat Danielle de ex-vriendin van Casey is. Oh oh..! Die kun je beter niet te lang alleen laten Lola.

Omdat de auto van Lola een wielklem heeft moet ze gaan rennen. Tijdens de voettocht door San Francisco komt ze terecht in allerlei ongelukkige situaties. Zo komt ze een ex tegen, een gevaarlijke hond en een op hol geslagen metro. De film bevat scènes die zijn opgenomen alsof Lola wordt geïnterviewd door iemand achter de camera. Wat zorgt voor grappige verhalen. En om het allemaal nog ‘vreemder’ te maken veranderen sommige scènes ineens in getekende animaties om te benadrukken hoeveel pech Lola heeft. Ja, And Then Came Lola klinkt als een rare film. Maar aan het einde vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats.

Trailer And Then Came Lola

Benieuwd geworden naar de lesbische film And Then Came Lola? Bekijk hieronder de trailer en laat ons in de comments weten wat jij van deze film vond.