Cloudburst

Cloudburst is een dramafilm uit 2011 die in premiere ging tijdens het Atlantic Film Festival in Halifax. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Olympia Dukakis en Breda Fricker. Lees hieronder de review van deze mooie film en bekijk de trailer.

Roadtrip!

De film Cloudburst draait om het lesbische stel Dotty en Stella, die wonen in de Amerikaanse staat Maine. De kleindochter van Dotty wil haar oma in een verzorgingstehuis stoppen. Maar daar is Stella het niet meer eens en in het holst van de nacht ‘kidnapt’ ze Dotty. Ze beginnen aan een roadtrip naar Nova Scotia (Canada) om daar te gaan trouwen.

Onderweg leren ze de jongeman Prentice kennen, een lifter die ook op weg is naar Canada. Hij wil daar naartoe om zijn stervende moeder te bezoeken. De drie ontwikkelen tijdens de reis een diepe en bijzondere band.

Bekijk de trailer van Cloudburst

Cloudburst is een ontroerende, meeslepende film die gewoon gezien moet hebben. Het verhaal maakt je aan het huilen en aan het lachen. En de roadtrip door de mooiste natuurgebieden in Amerika is mooi vastgelegd. Bekijk hieronder alvast de trailer.