Fucking Åmål (Show me love)

De Zweedse film Fucking Åmål (Engelse titel: Show me love) uit 1998 draait om de 16-jarige Agnes. Het verhaal speelt zich af in Åmål, een klein provinciestadje in Zweden. Agnes is verliefd op Elin, het populairste meisje van de school. Agnes voelt zich eenzaam en kan maar moeilijk vrienden maken.

Tijdens het verjaardagsfeestje van Agnes zijn een aantal meiden van haar school, waaronder Elin, uitgenodigd. Elin vernedert Agnes op haar verjaardag door haar als weddenschap te kussen en dat zorgt ervoor dat Agnes’ wereld in elkaar stort. Elin krijgt achteraf spijt van haar acties en zoekt alsnog toenadering tot Agnes.

Agnes accepteert haar lesbische gevoelens voor Elin en ook Elin komt erachter dat ze iets voor Agnes voelt. Ze gaan er samen op uit en zoenen elkaar. Maar Elin heeft het er moeilijk mee en wil niet uit de kast komen.

Trailer Fucking Åmål

De film Fucking Åmål geeft je een kijkje in de wereld van twee Zweedse tieners. Op een oprechte en soms geestige manier is het verhaal verteld. Zeker de moeite waard om eens te kijken. Bekijk hieronder de trailer van Fucking Åmål.