Go Fish

Go Fish is een Amerikaanse lesbische film uit 1994 die het verhaal vertelt van Max en Ely. Twee jonge vrouwen uit Chicago. Max, die wordt gespeeld door actrice Guinevere Turner die je kent van de webserie Different For Girls, heeft moeite met het vinden van een leuke vriendin. Maar gelukkig heeft ze een groep vriendinnen die haar maar al te graag wil helpen bij het vinden van de liefde. Want zoals zij zeggen: “The girl is out there.”

“The girl is out there”

Max is in eerste instantie niet geïnteresseerd in Ely, ze zegt zelfs dat ze Ely lelijk vindt. Maar uiteindelijk gaan de twee toch op date en wordt er gekust. Ely biecht op dat ze al een vriendin heeft maar dat zij is verhuist naar een andere stad. Kia, een vriendin van Max, probeert haar gerust te stellen door met haar te praten. Dat wordt trouwens veel gedaan in de film Go Fish: gepraat. Het voelt soms haast aan als een documentaire. Er gebeurt niet echt veel maar de film legt wel mooi vast hoe het is om lesbisch te zijn.

Trailer Go Fish

De film Go Fish is in zwart-wit en weet onderwerpen als homofobie en seksuele voorkeur op een luchtige manier onder de aandacht te brengen. Bekijk hieronder de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *