Gray Matters

De romantische komediefilm Gray Matters uit 2006 draait om Gray Baldwin, gespeeld door Heather Graham. Die je wellicht kent uit de films The Hangover en Austin Powers: The Spy Who Shagged Me. In de lesbische film Gray Matters zie je hoe de blonde Gray verliefd wordt op Charlie (Bridget Moynahan, bekend uit de film Coyote Ugly).

Gray, Sam en Charlie

Sam en Gray zijn naast broer en zus ook beste vrienden. Ze zijn onafscheidelijk. Samen wonen ze in een appartement in New York. Ze hebben allebei nog steeds de ware niet gevonden. Op een dag gaan ze naar het park en ontmoeten daar Charlie. Gary’s broer Sam valt als een blok voor Charlie. En na een korte tijd besluiten ze te gaan trouwen.

De avond voordat Charlie en Sam gaan trouwen zijn ze in Las Vegas. Charlie en Gray gaan samen op stad en drinken een paar glaasjes te veel. Samen lopen ze terug naar de hotelkamer. Aangekomen in de kamer kussen ze elkaar. Gray beseft zich dan ineens dat ze lesbisch is. Natuurlijk voelt ze zich ook schuldig tegenover haar broer. Want ze heeft net gekust met zijn aanstaande vrouw. Maar Charlie lijkt zich de dag erna niets meer te herinneren van de kus.

Trailer Gray Matters

Gray Matters is een luchtige komische film, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Kissing Jessica Stein. Als je zin hebt in een film met wat meer diepgang of passie raden we je andere films zoals Liz in September, Kiss Me of The Four-Faced-Liar aan.