Jamie and Jessie are Not Together

Jamie and Jessie are Not Together is een film uit 2011. Het verhaal draait om beste vriendinnen en huisgenootjes Jamie (Jacqui Jackson) en Jessie (Jessica London Shields) en speelt zich af in Chicago.

Jamie staat op het punt te verhuizen naar New York in de hoop het daar te maken als actrice op Broadway. Dit tot groot verdriet van Jessie, die tot over haar oren verliefd is op Jamie en daar geen geheim van maakt.

Jamie en Jessie

De verhuisdatum komt steeds dichterbij en Jessie probeert Jamie jaloers te maken door met andere meiden te daten. Maar dat plan lijkt enkel averechts te werken. Jamie is ondertussen samen met fotografe Rhonda. Wat zelfs even lijkt te zorgen voor een liefdesverhouding tussen de drie vrouwen. Genoeg sexy scènes dus! 😉

In de lesbische komedie Jamie and Jessie are Not Together wordt veel gezongen. Dat zorgt voor grappige scènes en maakt deze film zo anders dan andere lesbische films. De belangrijkste thema’s in de film zijn liefde, vriendschap en ontdekken wat je wil in het leven. En dat dat best een beetje rommelig kan zijn, wordt ook duidelijk in dit verhaal.

Trailer Jamie and Jessie are Not Together

Ben je benieuwd geworden naar Jamie and Jessie are Not Together? Bekijk dan snel de trailer hieronder. De film is te koop via Amazone.