Kyss Mig (Kiss Me)

Kyss Mig is wat ons betreft een van de betere films in het genre lesbische films. En je kunt ‘m gewoon naar je woonkamer streamen via Netflix! Het verhaal speelt zich af in Zweden en gaat over de opbloeiende liefde tussen de prachtige Frida (Liv Mjönes) en Mia (Ruth Vega Fernandez). Als het je niet uit maakt dat de film Zweeds gesproken is, dan is dit zeker een film die je moet kijken!

De eerste ontmoeting

Het begint allemaal op het verlovingsfeestje van de vader van Mia en de moeder van Frida, hier ontmoeten Mia en Frida elkaar voor de eerste keer. Voor Frida is het al langer duidelijk dat ze op vrouwen valt, maar Mia is op dit moment nog verloofd met Tim. Tijdens een weekendje weg samen met Frida’s moeder leren de twee elkaar beter kennen en al snel slaat de vonk over! Deze onmogelijke liefde zorgt natuurlijk voor een hoop drama in de familie. Blijft Mia bij Tim of kiest ze uiteindelijk toch voor Frida? Om daar achter te komen zul je zelf de film moeten kijken!

Anders dan andere films

Op het eerste gezicht lijkt Kyss Mig een standaard lesbische film met een verhaal dat we al eerder gezien hebben (zoals bijvoorbeeld in Imagine me & you). Maar op de een of andere manier maakt dat bij Kyss Mig niet uit. Dit komt omdat het verhaal eerlijk en realistisch verteld wordt. Het gaat de diepte in en hiermee onderscheidt de film zich van (bijna alle) andere films in dit genre. Daarnaast spat de chemie tussen de twee hoofdrolspeelsters van het scherm en zijn de beelden in deze film ontzettend goed vastgelegd.

Kyss Mig is een heerlijke romantische film die zeker het bekijken waard is. Vooral Frida, met haar typisch Zweedse uiterlijk met blonde haren en grote blauwe ogen, pakte ons helemaal in! Wij vonden Kyss Mig een verfrissend goede film die met kop en schouders boven de meeste voorspelbare en zoetsappige lesbische films uitsteekt. Deze echte, eerlijke en prachtige film is een van onze favorieten!

Bekijk de trailer

Bekijk nu de trailer van Kyss Mig (Kiss Me).

Eén gedachte over “Kyss Mig (Kiss Me)

  • 23 januari 2016 om 00:58
    Permalink

    Wij hebben deze film een tijdje geleden gezien en vonden hem erg mooi! Hij is ook erg blijven hangen, zeker een aanrader om te kijken.
    Leuk om er hier over te lezen.

Reacties zijn gesloten.