Life Partners

Life Partners is een film uit 2014 die gaat over de BFF’s Sasha en Paige. Sasha, gespeeld door Leighton Meester (die je wellicht kent als Blair Waldorf a.k.a. Queen Bee uit de serie Gossip Girl), is een lesbische jonge meid die niet goed weet wat ze wil. Alles verandert tussen de twee meiden wanneer Paige (Gillian Jacobs) een relatie krijgt met Tim, gespeeld door Adam Brody (die je kent als Seth uit de serie The O.C.). Sasha ziet dat de relatie die zij heeft met Paige hierdoor veranderd. Is hun vriendschap hier wel tegen bestand?

Blind date

Paige en Sasha gaan beiden op een blind date. Van te voren wordt besproken wat absolute afknappers zijn. Een man met een t-shirt met een foute tekst erop bijvoorbeeld. Hartstikke fout! En je raadt het al, Tim blijkt zo’n shirt te dragen. Desondanks vindt Paige de geeky Tim wel erg leuk. Hij komt al snel vaker bij Paige op bezoek. En ook tijdens de typische meidenavonden die Paige en Sasha iedere week hebben is Tim nu vaak van de partij. Tot grote ergernis van Sasha.

Ruzie

Sasha deed voorheen alles samen met Paige en deelde ook altijd al haar verhalen met haar beste vriendin. Maar nu merkt ze dat de persoonlijke verhalen die ze haar vriendin vertelt ook terecht komen bij Tim. De twee meiden krijgen ruzie. Ruzie omdat Sasha zich in de steek gelaten en eenzaam voelt en omdat Paige ongelooflijk koppig is. En dat alles net voordat Tim en Paige willen gaan trouwen. Als dat maar goed komt…

Geen typische lesbische film

De film Life Partners is niet echt een lesbische film. Het verhaal draait om de vriendschap tussen twee meiden waarvan er één toevallig lesbisch is. Maar eigenlijk heeft het feit dat Sasha lesbisch is geen grote rol in de film. Maar het is natuurlijk wel leuk Leighton Meester te zien in zo’n rol. Het verhaal zit vol humor en drama. Life Partners is een luchtige film die leuk is samen met je beste vriendin te kijken. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.