Liz in September

De lesbische film Liz in September speelt zich af aan de kust van het zonnige Venezuela. Een heerlijke zomerse film die je voor een kleine twee uur transporteert naar deze zonnige bestemming. Liz, gespeeld door Patricia Velásquez, is een echte ‘womanizer’, die nooit lang bij dezelfde vrouw blijft. Deze film uit 2015 is gebaseerd op het toneelstuk Last Summer at Blue Cove en werd geregisseerd door Fina Torres.

In het hotel van een vriendin viert Liz samen met haar (allemaal lesbische) vriendinnen haar verjaardag. Daar leert ze de heteroseksuele Eva kennen, die onderweg naar haar vakantie autopech krijgt en een plek zoekt om te slapen. De hoteleigenaresse besluit dat Eva één nachtje mag blijven. Al snel wordt Liz uitgedaagd om Eva te verleiden. Liz haar antwoord: binnen drie dagen ligt ze bij me in bed.

Dit klinkt misschien als het begin van een slechte pornofilm, maar niets is minder waar. De film heeft gelukkig veel meer diepgang dan de trailer en deze korte omschrijving doen vermoeden. Liz verbergt namelijk voor haar vriendinnen dat ze ziek is. En al snel komen we er achter dat ook Eva een hoop ellende heeft meegemaakt. Wanneer Liz hier achterkomt loopt alles anders dan verwacht.

Lesbische film review

In de trailer van deze lesbische film wordt al duidelijk dat er iets borrelt tussen Liz en Eva, maar om erachter te komen hoe het verhaal afloopt zul je toch echt zelf de film moeten kijken! De film is de perfecte mix tussen een romantische comedy en een dramafilm. Het verhaal heeft diepgang, maar is niet te zwaar omdat de film ook vol luchtige, grappige en sexy momenten zit.

Daarnaast mag je ook nog eens twee uur lang genieten van een groep prachtige vrouwen. Liz wordt gespeeld door voormalig (super sexy!) supermodel Patricia Velásquez die in 2015 uit de kast kwam. Als The L Word fan herken je haar misschien wel, ze heeft namelijk een klein rolletje in de serie. Maar naast Patricia spelen er nog veel meer knappe vrouwen in de film. Mocht het je nog niet duidelijk zijn: deze film mag je niet gemist hebben!