Lost & delirious

Lost & delirious vertelt het verhaal van de drie jonge meiden Pauline (Paulie), Victoria (Tori) en Mary (Mouse). De dramafilm uit 2001 speelt zich af op een kostschool voor meisjes, waar Mary in de eerste scène aankomt. Ze is nieuw op de school en leert al gauw haar iets oudere kamergenootje Pauline kennen. Pauline is enigszins rebels, zo gooit ze in het begin van het verhaal een fles alcohol leeg in de punch. Piper Perabo, die we ook kennen van de lesbische film Imagine me & you, lijkt gemaakt voor de rol van Pauline.

Oefenen voor de jongens

Mary (gespeeld door een jonge Mischa Barton) komt er tijdens een van haar eerste nachten in haar gedeelde kamer achter dat haar kamergenoten Paulie en Tori een geheime relatie hebben. De twee kruipen ‘s nachts het raam uit om op het dak te zoenen tot de zon op komt. In het begin dacht Mary nog dat ze oefenden voor de jongens… Maar nadat Mouse de twee hoort tijdens een nachtelijke vrijpartij wordt het duidelijk dat er meer speelt tussen de Pauline en Tori: ze zijn verliefd. Mary heeft er vrede mee en houdt haar mond.

Spannend tot de aftiteling

Niet veel later komt de geheime liefde toch aan het licht. Tori raakt in paniek en stopt per direct de relatie. Niet veel later krijgt ze een relatie met een jongen. Hoe Paulie daar op reageert? Zet snel de film aan en kom er zelf achter! De film neemt je mee in het emotionele verhaal van de tieners en laat je pas los bij de aftiteling. Je zult lachen, huilen en tegen je televisie gaan praten. Een echte aanrader voor een regenachtige zondag(film)middag. Op zoek naar een andere film die zich afspeelt op een all-girl-school? Dan is Loving Annabelle vast iets voor jou!

Bekijk de trailer

Bekijk nu de trailer van Lost & Delirious.