Loving Annabelle

Loving Annabelle is een lesbische film uit 2006 die zich afspeelt op een Katholieke kostschool voor meisjes. Het verhaal start wanneer hoofdpersonage Annabelle (Erin Kelly) aankomt op de school en kennis maakt met de andere meiden. Annabelle deelt een kamer met pestkop Katherine en Kristen en Colins.

Verboden liefde

Tijdens de lessen leert Annabelle lerares Simone kennen en al gauw ontstaat er een hechte relatie tussen de twee. Het is wel duidelijk dat hier een onmogelijke en verboden liefde ontstaat die geheim moet blijven. Maar of dat lukt?

Annabelle windt er geen doekjes om en flirt bij iedere gelegenheid die ze krijgt met Simone. Maar de lerares weet op haar beurt weerstand te bieden aan de sexy Annabelle. Zelfs wanneer ze samen tijdens een schoolvakantie alleen achter blijven op de kostschool en naar Simone’s strandhuisje gaan. En niet veel later komt het moment dat Simone zich niet langer kan inhouden…

Katherine Brooks

Loving Annabelle is een film van regisseur Katherine Brooks die gebaseerd is op de film Mädchen in Uniform. Erin Kelly en Katherine Brooks hebben eerder (in 2014) samen gewerkt aan de korte film Finding Kate.