Nu op Netflix: Tig Notaro – Happy To Be Here

Yes, we hebben weer een nieuw toevoeging voor je Netflix lijstje: de comedy special van Tig Notaro! Tig Notaro is een Amerikaanse stand up comedian die je eerder ook al op Netflix hebt kunnen zien schitteren in de documentaire “Tig”. Nu is ze terug met haar eigen comedy special, die onder andere geproduceerd werd door niemand minder dan Ellen Degeneres. Zin in een portie droge humor? Tijd om naar Netflix te gaan!

Wie is Tig Notaro?

Tig is in Amerika al jaren bekend, maar je vraagt je misschien af: “wie is Tig Notaro eigenlijk?”. Tig haar carrière begon in 2011, toen ze haar eerste comedy album uitbracht genaamd “Good One”. Inmiddels heeft Tig vier comedy albums uitgebracht, één boek geschreven, verschijningen gemaakt in meerdere films en series én twee documentaires over haar eigen leven geproduceerd.

Tig staat bekend om haar droge en observationele humor. Ze is 47 jaar oud, getrouwd met Stephanie Allynne en heeft samen met haar vrouw twee zoontjes. Wil je Tig beter leren kennen? Bekijk dan ook vooral de documentaire “Tig” op Netflix, waarin Tig meer vertelt over haar ervaringen met borstkanker en de kinderwens van haar en haar vrouw. Of zoek haar op op Spotify om naar haar comedy albums te luisteren!

 

Happy To Be Here

Zoals je kunt lezen is Tig Notaro inmiddels een aardig gevestigde naam, ze heeft dan ook niet voor niets een eigen comedy special op Netflix! In Happy To Be Here deelt Tig vooral ervaringen uit haar eigen leven. Ze geeft je bijvoorbeeld de ultieme reactie voor wanneer iemand je aanspreekt met “meneer” in plaats van “mevrouw”. Daarnaast deelt ze veel over het leven samen met haar vrouw en twee zoontjes.

Dit alles doet ze in haar geheel eigen stijl: met een uitgestreken gezicht zonder ook maar één keer zelf in de lach te schieten. Ook wel deadpan humor genoemd. Kortom: fans van droge humor zijn bij Tig Notaro aan het juiste adres! Wij hebben in ieder geval genoten van de comedy special van Tig. Het is fantastisch om te zien hoe Tig het publiek bespeelt en haar humor raakt iedere keer zonder onnodig grof te zijn.

 

Nog meer Netflix nieuwtjes…

We hebben nog meer leuke Netflix nieuwtjes voor je! Als eerste: Ellen Degeneres komt ook met een comedy special voor Netflix. En die special wordt geregisseerd door Tig Notaro! Daarnaast kunnen we over een tijdje nog meer gaan genieten van Tig op Netflix. Er komt namelijk een nieuwe serie aan met Tig in één van de hoofdrollen. De serie gaat First Ladies heten en gaat over een vrouwelijke president van Amerika (Jennifer Aniston) en haar vrouw die wordt gespeeld door Tig.

Volg ons op social media (Facebook of Instagram) om op de hoogte te blijven van al dit lesbische Netflix nieuws!