Nieuwe lesbische films van 2018

Er komen weer een aantal toffe lesbische films aan in 2018! De volgende drie films zijn aangekondigd voor het Sundance Film Festival van 2018. Als je het aan ons vraagt een veelbelovend lijstje! Of en wanneer deze films in Nederland te zien zullen zijn is nog niet bekend. En dat zal ook nog wel een tijdje duren waarschijnlijk, maar daarvan houden we je op de hoogte.

Lizzie

De film Lizzie is gebaseerd op het verhaal van de waargebeurde Borden moorden in Massachusetts in 1982. Lizzie Borden (gespeeld door Chloë Sevigny die je misschien al kent van If These Walls Could Talk 2) wordt verdacht van de moord op haar vader en stiefmoeder. De film toont het leven van Lizzie en haar intieme relatie met haar dienstmeid (gespeeld door Kristen Stewart!). Wij zijn erg benieuwd naar deze psychologische thriller!

Lizzie 2018

The Miseducation of Cameron Post

The Miseducation of Cameron Post is een film gebaseerd op het gelijknamige boek van Emily Danforth. De film vertelt het verhaal van Cameron (gespeeld door Chloë Grace Moretz), een tiener die haar ouders verliest in een auto ongeluk. Hierdoor moet ze bij haar conservatieve oom en tante gaan wonen. Wanneer ze betrapt wordt terwijl ze seks heeft met de prom queen wordt ze door haar ouders naar een gay conversion camp gestuurd, om haar homoseksuele gedrag af te leren.

The Miseducation of Cameron Post

Skate Kitchen

Skate Kitchen vertelt het verhaal van Camille een eenzame tiener die opgroeit in de suburbs van New York. Wanneer ze een groep skateboardende meisjes ontmoet verandert haar leven drastisch. Ze ontdekt de skateboard cultuur van New York, nieuwe vriendschappen en uiteindelijk ook zichzelf.

Skate Kitchen Movie

Er zijn helaas nog geen trailers voor de bovenstaande films! Wanneer deze beschikbaar worden zullen we het artikel updaten.