Portrait of a Serial Monogamist

Portrait of a Serial Monogamist is een romantisch drama uit 2015 waarin de slimme en charmante Elsie de hoofdrol speelt. Ze is zoals de titel van de film al doet vermoeden monogaam, maar toch begint er iets te kriebelen steeds wanneer ze een relatie heeft. Ze wordt rusteloos in iedere liefdesverhouding die ze aangaat. En op dat moment komt haar talent om de hoek kijken. De break-up. Ze laat hiermee een lange lijst vrouwen (en ook mannen) achter zich met gebroken harten.

De break-up

De film begint wanneer Elsie het uitmaakt met haar vriendin met wie ze al lang samen was. Ze is op zoek naar een nieuwe liefde met een jongere vrouw. En niet veel later vindt ze iemand. Maar ook hier slaat de twijfel snel toe. Haar omgeving reageert met afkeur. Had ze haar laatste relatie wel moeten verbreken? Misschien was haar ex-vriendin wel haar soulmate?

Portrait of a Serial Monogamist geeft goed weer hoe ingewikkeld moderne relaties kunnen zijn. En dat wordt verteld op een komische manier. Zal Elsie haar ware liefde en daarmee rust vinden?

Roze Filmdagen 2016

Portrait of a Serial Monogamist was een van de films die werd gedraaid tijdens de Roze Filmdagen 2016. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de trailer van Portrait of a Serial Monogamist.