Raven’s Touch

De film Raven’s Touch (2015) draait om Raven die zichzelf in een huisje op een camping in het bos heeft teruggetrokken omdat ze op het punt staat een zenuwinzinking te krijgen. Ze geeft zichzelf namelijk de schuld van het verlies van haar nichtje. Op de camping staat ook Kate met haar twee kinderen. De vrouwen merken als snel dat ze elkaar kunnen helpen met hun problemen.

Kate en Raven

Kate is een alleenstaande moeder die net haar relatie met de agressieve Angela heeft beëindigd. Ze is samen met haar kinderen naar de camping gevlucht om wat rust te krijgen. Het is wel duidelijk dat zowel Kate als Raven hun problemen hebben. Gedurende de film zie je ze steeds dichter naar elkaar groeien. En daarnaast doen ze er alles aan om weer gelukkig te worden ondanks alles wat er is gebeurd. De kern van het verhaal is dat we allemaal op een andere manier omgaan met verdriet en dat we elkaar nodig hebben om de kracht te vinden om verder te gaan.

“If we can intervene on our own behalf when we are suffering grief and let others in, then we can be healed. We need people.” – Dreya Weber

Het hoofdpersonage in de dramafilm, Raven, wordt gespeeld door Dreya Weber die je kent van de films The Gymnast en A Marine Story. Dreya is tevens de schrijfster achter dit verhaal. Kate, haar tegenspeelster in de film, wordt gespeeld door Traci Dinwiddie die je kent van de lesbische film Elena Undone .

Soul Kiss Films

Raven’s Touch is een film van Soul Kiss Films, de organisatie die ook verantwoordelijk is voor onder andere Anatomy of a Love Seen (te zien op Netflix), Elena Undone en A Perfect Ending (ook te zien op Netflix). De film Raven’s Touch kun je kijken via iTunes of als DVD kopen bij Bol.com. Bekijk hieronder alvast de trailer.