Room in Rome

Room in Rome is een romantische lesbische film uit 2010 die zich, zoals je al vermoedde, voornamelijk afspeelt in een hotelkamer in Italië. Over deze rommelige poging tot een erotisch drama zijn de meningen sterk verdeeld. Het verhaal en de trailer zijn veelbelovend maar de film kan je dus wellicht tegenvallen. Oordeel zelf, lees de review en bekijk de trailer onderaan dit artikel.

Een wilde nacht in Italië

Het verhaal draait om de jonge vrouwen Alba (Elena Anaya) en Natasha (Natasha Yarovenko) die allebei hun laatste nacht in Rome zijn. Alba is lesbisch, Natasha is heteroseksueel of twijfelt over haar seksuele voorkeur maar blijkbaar wel érg nieuwsgierig naar Alba. En daarom belanden ze al snel samen in de hotelkamer van Alba. Een kamer die zo uit het Renaissance tijdperk lijkt te komen.

Natasha lijkt in het begin iets afhoudend maar geeft zich vrij snel volledig over aan de stoere Alba. De lesbische seksscènes (ja, het zijn er meerdere) zijn niet altijd even realistisch, zijn voorzien van niet goed passende muziek en worden afgewisseld met vreemde dialogen tussen de twee dames. Langzaam onthullen ze meer over wie ze zijn. Of is het niet wat het lijkt?

Trailer Room in Rome

Room in Rome loopt uiteen van mooi en sexy tot over de top. Je moet ervan houden. De film is wel erg mooi vastgelegd en wie houdt er nou niet van het kijken naar twee mooie vrouwen die hun passies delen? Bekijk hieronder de trailer van Room in Rome.

 
Meer zien van Room in Rome? Koop de DVD via Bol.com.