That’s Not Us

That’s Not Us is een LHBT-film uit 2015 vol romantiek en humor. Het verhaal draait om drie stellen (een homo-, een lesbisch- en een hetero-stel) die tijdens de zomer hun vakantie samen vieren in een strandhuis. Wat een paar onbezorgde dagen hadden moeten worden loopt natuurlijk uit op allerlei ingewikkelde situaties.

Wat maakt That’s Not Us zo bijzonder? Het is een volledig geïmproviseerde film, geschreven en geregisseerd door William Sullivan. Het verhaal loopt hierdoor heel natuurlijk.

Liefde en andere thema’s

Er komen verschillende thema’s naar voren in de film That’s Not Us. Waarvan het belangrijkste thema de liefde is, maar ook monogamie en de energie die je in een relatie moet blijven steken. Zo heeft het lesbische stel Alex (Sarah Wharton) en Jackie (Nicole Pursell) last van het zogeheten verschijnsel ‘lesbian bed death’ omdat de twee geen seks meer hebben.

Trailer That’s Not Us

Bekijk de trailer van That’s Not Us hieronder. Wij duimen dat deze film binnenkort ook beschikbaar wordt op Netflix. Wil je de film nu al zien? Zoek dan eens op Google, je kunt de film via iTunes en Amazon bemachtigen.