The Firefly

Yesss, weer een film die je gemakkelijk kunt streamen via Netflix. The Firefly is een Spaans gesproken, Colombiaanse film uit 2015. Het verhaal draait om twee vrouwen, Lucia en Mariana, die door het lot bij elkaar worden gebracht.

Het verhaal

Lucia heeft al jaren geen contact meer met haar broer Andres. Sinds de dood van hun vader spreken en zien de twee elkaar niet meer. Maar op de trouwdag van Andres begint er toch iets bij hem te knagen. Hij besluit vlak voor de ceremonie naar Lucia toe te rijden. Onderweg naar zijn zus krijgt Andres een dodelijk ongeluk.

Lucia en Mariana

Andres’ verloofde Mariana is kapot van verdriet en sluit zich op in het appartement van Andres. Wanneer Lucia naar de woning gaat treft ze daar Mariana aan, nog in haar trouwjurk, in bed. De twee vrouwen vinden troost bij elkaar. Ze blijven een tijdje samen in het appartement en gaan met zijn tweeën naar een vakantiehuisje.

Mariana ziet in Lucia veel trekjes van Lucia’s broer. Langzaam groeien de twee naar elkaar toe en lijkt er meer op te bloeien dan alleen een hechte vriendschap. Maar hoe moet het dan verder met Lucia’s huwelijk?

Trailer The Firefly

Goed nieuws! The Firefly is een film die je NU kunt streamen via Netflix. Het aanbod lesbische films dat te zien is via Netflix wordt groter en groter. Maar ook series vind je er steeds meer. Meer weten? Kijk snel naar het geüpdatet artikel Lesbische films en series op Netflix. Hieronder bekijk je de trailer van The FireFly.