The Four-Faced Liar

The Four-Faced Liar is een romantische komedie uit 2010 die zich afspeelt in New York. Het verhaal begint wanneer Greg bij zijn vriendin Molly gaat inwonen. Tijdens hun eerst avond uit samen sinds Greg’s verhuizing gaan ze naar een bar genaamd The Four-Faced Liar. Daar ontmoeten ze Trip, zijn vriendin Chloe en hun lesbische vriendin Bridget. Molly en Bridget hebben veel gemeen en spreken na die avond vaker met elkaar af.

Logeerpartijtje

Trip, de roommate van Bridget, waarschuwt Greg dat zijn vriendin Molly wel erg veel tijd doorbrengt met de lesbische Bridget. Tussen Greg en Molly gaat het sowieso niet zo lekker op dat moment. De twee krijgen ruzie en Molly besluit een tijdje ergens anders te gaan logeren. Ze belt middenin de nacht Bridget op en vraagt of ze daar kan slapen. Geen probleem, als Molly het tenminste geen probleem vindt in één bed te slapen met Bridget. De spanning die vanaf het begin aanwezig is tussen de twee wordt alsmaar groter. Desondanks gebeurt er niet direct iets. Het komt zelfs weer goed tussen Molly en Greg en ze zegt haar logeerpartijtje bij Bridget weer op.

Never have I ever…

Tijdens een nieuwjaarsfeest bekend Molly, tijdens een onschuldig spelletje “Never have I ever…”, dat ze graag met Bridget zou zoenen. Niet veel later achtervolgt Bridget Molly de wc’s in en volgt een gepassioneerde vrijpartij. Molly is compleet in de war. En als Greg er ook nog achterkomt dat ze vreemdgaat met Bridget, dwingt hij haar te kiezen.

Molly viert haar verjaardag in The Four-Faced Liar. Bridget die normaal niet verliefd wordt bekend aan Molly dat ze haar echt heel leuk vindt. Voor wie zal Molly kiezen?

Wolfe Video

The Four-Faced Liar is een film van Wolfe Video die ook verantwoordelijk is voor Loving Annabelle, Kiss me en nog veel meer leuke lesbische films. De film The Four-Faced Liar is een gezellige, eerlijke romantische komedie die draait om de relaties van de vijf twintigers Molly, Greg, Bridget, Trip en Chloe. Een echte must-see movie! Bekijk hieronder de trailer.