The Intervention: nu te zien op Netflix!

The Intervention is een film uit 2016 die sinds kort op Netflix te zien is, met in de hoofdrol onder andere Clea DuVall, Natasha Lyonne (bekend van OITNB) en Melanie Lynskey (bekend van The L Word).

Clea DuVall en Natasha Lyonne hebben jaren geleden al eens samengewerkt in een film die je vast ook wel kent: But I’m a Cheerleader.

Weekendje weg met vrienden

The Intervention gaat over een groep vrienden die samen een weekendje doorbrengen in een mooi landhuis. Annie (Melanie Lynskey), die moeite heeft om van de drank af te blijven, heeft een interventie gepland om haar vriendin Ruby (gespeeld door actrice Cobie Smulders die je kent als Robin uit How I Met Your Mother) ervan te overtuigen te scheiden van haar man, een echte workaholic.

Zelf heeft Annie haar bruiloft al meerdere keren uitgesteld. Samen met Jack en zijn veel jongere vriendin, het lesbische stel Sarah (Natasha Lyonne) en Jessie (Clea DuVall) en Annie’s verloofde probeert ze in te grijpen. Maar omgaan met hun eigen problemen? Dat blijkt zo makkelijk nog niet voor de drie koppels.

Zo vindt Jessie de jonge vriendin van Jack wel erg interessant (en andersom). Jack is op zijn beurt niet helemaal eerlijk geweest over zijn verleden tegen zijn nieuwe vlam. En Ruby wil in het geheim juist een interventie voor Annie plannen, vanwege haar drankprobleempje. Een recept voor choas dus. Desondanks is The Intervention geen zware dramfilm. Het verhaal wordt best luchtig en op sommige momenten grappig gebracht.

Kijk nu The Intervention op Netflix

The Intervention is geregisseerd door Clea DuVall. Ondanks dat het verhaal niet heel erg sterk is, is de film zeker wel de moeite waard om te kijken. Ben je benieuwd geworden? Kijk dan snel de trainer van The Intervention hieronder of bekijk de hele film via Netflix!