Win nu kaartjes voor Colette!

Binnenkort in de bioscoop: de film Colette! Colette is een biografisch drama met daarin Keira Knightley in de hoofdrol. De film draait vanaf 20 december in de bioscoop en wij mogen 3×2 kaartjes weggeven! Lees verder om er achter te komen hoe je de kaartjes kunt winnen.

Colette

De film Colette speelt zich af in Frankrijk en begint met de bruiloft van Colette, die op dat moment nog een jong plattelandsmeisje is. Colette trouwt met Henri ‘Willy’ Gauthier-Villars, een bekende Parijse schrijver. Verveeld door haar nieuwe bestaan in de Parijse high society begint Colette met het opschrijven van haar fantasieën en herinneringen die veelal gaan over de affaires die ze in haar jeugd had met vrouwen. Haar man is wel gecharmeerd door haar verhalen en besluit de verhalen uit te brengen onder zijn naam. De novellereeks ‘Claudine’ wordt een daverend succes en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppel van Frankrijk. Tot Willy haar op een dag verraadt…

Win kaartjes voor Colette

Benieuwd naar Colette en haar avonturen? En wil je Keira Knightley graag zien schitteren in deze sterke vrouwelijke hoofdrol? Op IntoGirls mogen we 3×2 kaartjes weggeven voor Colette! Ga naar het bericht op onze Facebookpagina of Instagram en tag met wie je naar de film wil om mee te doen! Op donderdag 20 december maken we de winnaar bekend.