5 leuke queer webshops

We hebben 5 leuke queer webshops voor je op een rijtje gezet! Vind jij het soms ook moeilijk om leuke kleding te vinden? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk ‘gay’ t-shirt? Bij deze webshops vind je waar je naar op zoek bent. Van kleding voor tomboys en androgene kleding tot leuke accessoires zoals snapbacks en bowties.

Wildfang

Wildfang is een Amerikaanse webshop waar ze toffe kleding voor ‘badass women’ verkopen. Deze webshop heeft een super breed aanbod in kleding geschikt voor stoere vrouwen en tomboys. Je vindt er stoere button ups met leuke prints en t-shirts met grappige teksten maar ook kostuums en toffe accessoires.

Wildfang

Haute Butch

Een kledingmerk door en voor butches, studs en tomboys. Ze omschrijven het zelf als ‘mannenkleding voor vrouwen’. Bij Haute Butch zijn ze gespecialiseerd in formele kleding zoals blousen/overhemden, colbert en giletjes. Ze hebben ook een uitgebreid aanbod in stropdassen, vlinderdasjes, manchetknopen en andere accessoires. Leuk voor bruiloften en formele gelegenheden. Maar ook voor casual kleding kun je bij de Amerikaanse webshop Haute Butch terecht.

Bobo Academy

Bobo Academy is een Canadese webshop die zich specialiseert in ‘pride wear’. Dit betekent leuke t-shirts met grappige LHBT gerelateerde teksten. Perfect voor de gay pride! Maar natuurlijk ook leuk voor iedere andere dag van het jaar. Vergeet vooral de foute kersttruien niet even te bekijken.

Queer webshops

Revel & Riot

Revel & Riot is een Canadese non profit organisatie die geld ophaalt door het verkopen van t-shirts. Met de t-shirts halen ze geld op, maar vragen ze ook aandacht voor LGBTQ gelijkheid, zichtbaarheid en gerechtigheid. De t-shirts en tanktops variëren van uitgesproken gay tot meer ingetogen en neutraal. En buiten dat je een cool t-shirt steun je ook nog eens een goed doel!

Imogay (+ giveaway!)

Imogay is een Nederlands kledingmerk met leuke t-shirts, snapbacks, hoodies en trainingsbroeken. De boodschap van de kleding: iedereen is gelijk en gay zijn is okay. Kortom: Imogay. Ben jij trots op wie je bent en wil je dit graag uitdragen? Dat komt goed uit, wij mogen namelijk een t-shirt of snapback weggeven!

Dit is wat je moet doen:

De winactie met IMOGAY heeft inmiddels plaatsgevonden, de winnaars zijn op onze Facebookpagina bekend gemaakt.

IntoGirls merchandise

We hebben een leuke toevoeging aan dit artikel, namelijk onze eigen merchandise. Lees hier hoe je je eigen gay pride t-shirt van IntoGirls kan scoren! Of ga voor een leuke snapback, truckercap of hoodie.

Gay pride t-shirts