De 6 lesbiennes die je zal daten voordat je doodgaat

De 6 lesbiennes die je zal daten voordat je doodgaat én waar je nooit bij zal blijven. Deze lesbiennes komen we bijna allemaal wel een keer tegen als we aan het daten zijn. Soms duurt het even voordat je door hebt dat het niet werkt, maar meestal ben je er al snel achter. Het lijkt er op alsof je ze allemaal een keer gehad moet hebben voordat je de ware tegen het lijf loopt. Maar na al die ellende kom je dan vast ook iemand tegen waar je de rest voor je leven bij blijft! Heb je ze nog niet allemaal gehad? Bereid je dan maar voor, want dit zijn de 6 lesbiennes die je zal daten voordat je doodgaat!

1. De sportieve lesbienne

Deze lesbienne herken je vaak aan haar sportieve kleding. Grote kans dat ze voetbalt of een andere teamsport speelt. En als dat niet zo is, dan ziet ze er wel uit alsof ze dat doet. De sportieve lesbienne neemt je mee op actieve dates. De vraag is alleen of jij daar wel op zit te wachten… Daarnaast houdt ze van bier, heel veel bier. En als je de sportieve lesbienne date dan krijg je daar als extra bagage ook haar sportteam bij. En dat klinkt misschien best gezellig, tot dat je erachter komt dat dat sportteam vol met ex-vriendinnetjes zit.

Sportieve lesbienne

2. De lipstick lesbienne

De lipstick lesbienne is alles waarvan je droomt in een vrouw. Knap en sexy en altijd tot in de puntjes verzorgd. Door haar weelderige lange haren en sexy outfits slaat je hoofd op hol! Ze is een lesbienne die er niet uitziet als een lesbienne en zich ook niet zo gedraagt. En dat maak haar ontzettend moeilijk te vinden. Wat heb jij een geluk dat je er een gevonden hebt! Alles lijkt dan ook op rolletjes te lopen tot dat je samen in bed beland. De seks is geweldig… Nouja, voor haar tenminste. De lipstick lesbienne heeft namelijk de term ‘pillow queen’ zo ongeveer uitgevonden en laat jou al het harde werk doen zonder dat je zelf aan je trekken komt.

lipstick lesbienne

3. De lesbienne die nog in de kast zit

Alles aan haar is geweldig: ze lacht leuk, is grappig en slim en heeft dezelfde interesses. Er is alleen één probleem, ze zit nog in de kast. En niet zo’n klein beetje ook, nee heel erg diep! En weet je wat er gebeurt als je een lesbienne date die nog in de kast zit? Je belandt er zelf ook weer in! En als je het niet erg vindt om aan al haar vrienden en familie als huisgenoot voorgesteld te worden is dat geen probleem. Anders: maken dat je weg komt! Ook al is ze nog zo leuk, terug in de kast gaan is echt geen optie.

Lesbisch

4. Je beste vriendin

Er komt een punt in je lesbische leven waarop je verliefd wordt op je beste vriendin. Zo heel gek is dat niet. Het is logisch dat je haar leuk vindt, jullie zijn tenslotte vriendinnen. Na een tijdje kom je er alleen achter dat jullie wel heel veel op elkaar lijken. Iedere keer als jij een leuke geruite blouse aan hebt, heeft zij precies die ene aan die er zo veel op lijkt. Jullie vinden hetzelfde leuk en niet leuk. En hebben dezelfde irritante gewoontes en stopwoordjes. Na een tijdje kom je erachter dat je jezelf eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt. En iemand daten die zó veel op je lijkt… Tja, dat werkt gewoon niet.

lesbisch

5. De ‘straight girl’

Nog zo’n dame waar je een keer tegen aan gaat lopen in je lesbische ‘carrière’: de straight girl. Je valt voor haar, zo hard als een baksteen die van een flatgebouw gegooid wordt. Je kan nergens anders meer aan denken dan aan haar. Je bent hopeloos verliefd. En zij, zij vind jou ook leuk. Of nouja… dat zegt ze in ieder geval. Jij bent namelijk ”de enige vrouw voor wie ze ooit zoiets gevoeld heeft”. En dat ze ondertussen op Tinder nog met 10 andere jongens kletst vertelt ze er voor de gelegenheid even niet bij. Wij hebben één waarschuwing voor: begin er niet aan! Mocht het je nou toch overkomen: run like hell and don’t look back!

straight girl crush

6. De feministe

De feministe lijkt op het eerste gezicht perfect. Slim, intelligent, welbespraakt en ook nog eens grappig. Tot dat je erachter komt dat ze wel een erg sterke mening heeft over alles wat met vrouwen te maken heeft. En als je het daar niet mee eens bent… Nou dan krijg je er toch van langs! Er is nog een dingetje bij de lesbische feministe: je moet het niet erg vinden dat ze een hele bos okselhaar heeft. Gelukkig is er een hele makkelijke manier om van haar af te komen: doe alsof je nog nooit van Sappho of Gloria Steinem hebt gehoord en ze verdwijnt als sneeuw voor de zon.

lesbienne

Natuurlijk hoort er bij een artikel dat vol met stereotypes staat een kleine disclaimer. Neem dit artikel vooral met een korreltje zout! Wij zijn helemaal niet voor het in hokjes plaatsen van lesbiennes, maar kunnen er stiekem ook wel de humor van inzien. We hopen dat jullie dat ook kunnen! Laat ons in de comments weten met welke lesbienne jij wel eens gedatet hebt!

Eén gedachte over “De 6 lesbiennes die je zal daten voordat je doodgaat

  • 5 augustus 2016 om 11:47
    Permalink

    Ik mis de tuinbroeken pot nog. Die ene lesbienne die eindelijk uit de kast is en meteen toe geef aan alle stereotype die ze ooit gehoord heeft. Kort haar, tuinbroeken en andere mannelijke kleding, veel bier en doen alsof je stoer bent. En waag t is we wat over te zeggen want dan denk jij ineens in hokjes…

Reacties zijn gesloten.