6 merken met een pride collectie

Ieder jaar zijn er steeds meer merken die een pride collectie uitbrengen en dat vinden wij super tof! Van leuke t-shirtjes tot caps en schoenen, allemaal voorzien van een regenboogtintje. De ‘pride month’  in Amerika is inmiddels afgelopen,  maar in Nederland moeten de meeste prides nog plaatsvinden! Je ontdekt hier waar en wanneer je aanwezig moet zijn. Lees verder om te ontdekken welke 5 bekende merken er een pride collectie hebben. Zo kun jij alvast shoppen voor een toffe outfit voor de gaypride (of gewoon voor iedere dag natuurlijk)!

1. Converse

Converse heeft al een aantal jaren een pride collectie. Ieder jaar zijn de schoenen net een beetje anders, maar ze zijn altijd voorzien van een toffe regenboog zool! Je kunt kiezen voor een van de standaard pride modellen, maar je kunt ook je eigen Allstars ontwerpen.

Converse pride collectie

2. Levi’s

Zoals je in onze ultieme pride guide al kon zien heeft Levi’s ook een toffe pride collectie. Er zijn t-shirts, shorts, sokken en bandana’s en bij iedere broek ontvang je een gratis regenboog patch en bij iedere top ontvang je een gratis regenboog pin!

Levi's pride kleding

3. Nike

Ook Nike heeft dit jaar weer een erg toffe pride collectie. Van sportschoenen tot sneakers, t-shirts en tanktops. Zelfs het Nike logo heeft een regenboogtintje aangenomen!

Gay pride kleding

4. Happy Socks

Als je gek bent op vrolijke sokken dan is Happy Socks zeker jouw ding. Dit jaar heeft Happy Socks voor gay pride regenboog sokken en ondergoed uitgebracht die je outfit helemaal af maken!

Happy socks gay pride

 

5. Dr Martens

Als lesbienne mogen een paar Dr Martens niet uit je kast ontbreken. Wist je dat er nu ook een regenboogversie van de klassieke Dr Martens laarsjes is? Super gaaf, maar wel een tikkeltje gewaagd als je het aan ons vraagt!

Dr Martens Pride

6. Adidas

Natuurlijk mag Adidas niet uit ons lijstje ontbreken. In Nederlands zijn er twee paar schoenen, een sportlegging en een trainingspak verkrijgbaar in de Pride collectie!

Adidas pride schoenen

 

Gay pride t-shirts

Steun ons online magazine en koop bij IntoGirls je gay pride t-shirt! De opbrengsten worden volledig geïnvesteerd in ons online magazine, waarmee we de zichtbaarheid van LHBTI vrouwen willen vergroten. We hebben leuke snapbacks, t-shirts en accessoires.