7 tips voor een sexy Valentijn

Valentijn staat bijna weer voor de deur! De perfecte reden voor een sexy avondje voor jou en je lover (niet dat je daar een reden voor nodig hebt, maar goed 😉). Wij geven je 7 tips voor een super sexy Valentijnsdag! Lees verder om te ontdekken hoe je samen van deze feestdag kunt genieten.

1. Romantisch dinertje

It’s time to set the mood! Je begint de avond natuurlijk met een romantisch dinertje. Tijd om te ontspannen en je alledaagse zorgen te vergeten. Het is nu tijd voor jullie samen. Steek de kaarsjes aan en zet een relaxt muziekje op. Zet je telefoon uit en geef elkaar de volledige aandacht.

Ben je een keukenprinses? Verras haar dan met een homemade drie gangen menu. Geen zin om te koken? Ga lekker uit eten of bestel iets lekkers. Eén tip: tafel niet te zwaar, met een (te) volle maag val je namelijk snel in slaap…

Lesbisch Valentijn

2. Sexy lingerie

Verras je geliefde met een sexy setje lingerie. Je kunt het natuurlijk aan haar geven, maar je kunt het ook zelf aandoen zodat zij het kan uitpakken…

3. Samen in bad

Nog een fijne manier om samen te ontspannen is samen genieten van een lekker warm bad. Zet kaarsjes neer in de badkamer, ga op zoek naar schuim of badolie met een lekker geurtje en geniet samen in het warme water.

Valentijn

4. Sensuele massage

Helemaal ontspannen van het bad verwen je haar met een sensuele massage. Zoek een lekker geurende massage olie of plaag haar met de hete wax van een massagekaars. Vergeet niet om de massage een beetje spannend te houden. Grote kans dat je date na dat lekker eten en het warme bad anders een beetje suf wordt. En je wil natuurlijk wel dat ze wakker blijft voor een happy ending…

5. Nieuw speeltje?

Over happy endings gesproken… Verras haar met een seksspeeltje! Wat is er nou leuker dan samen nieuwe dingen ontdekken? Zo nu en dan een nieuwe toy zorgt voor nieuwe energie in de slaapkamer (of welke kamer dan ook 😉).

6. Sexy spelletje

Geen zin in al dat romantische gedoe maar wel zin in een spannende avond? Probeer dan eens een sexy spel. Je kunt natuurlijk een spel kopen, maar dan moet je een klein beetje oppassen dat het spel niet te veel gericht is op man/vrouw koppels. Al kun je de onderdelen die je mist natuurlijk gewoon aanvullen met dat nieuwe seksspeeltje.

Geen zin om iets te kopen? Je kunt ook zelf aan de slag met het maken van een sexy spel. Het enige dat je nodige hebt zijn twee dobbelstenen. Schrijf op een papiertje twee keer 1 t/m 6. De eerste 1 t/m 6 staan voor opdrachten, denk aan ‘kussen’, ‘strelen’, ‘likken’ etc. De tweede 1 t/m 6 staan voor lichaamsdelen, ‘borsten’, ‘billen’ je begrijpt vast wel wat we bedoelen. Het enige dat je dan nog moet doen is rollen en een leuke avond hebben. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een good old  potje strippoker

7. Sexting

Maak je geliefde wild van verlangen door haar de hele dag door sexy berichtjes te sturen. Door haar te plagen zal ze tegen de tijd dat ze thuis komt helemaal klaar zijn voor een sexy avond.

Sexting

Meer ideeën voor Valentijnsdag?

Liever een romantische Valentijnsdag? Lees dan ons artikel met originele en romantische cadeau ideeën!