7 Originele date ideeën voor in de herfst

Ben je op zoek naar originele date ideeën voor een romantische, actieve of smakelijke date met je vriendin deze herfst? Dan zit je hier goed. IntoGirls heeft een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. Een geslaagde lesbische date gegarandeerd! Veel plezier.

1. Samen naar de dierentuin

Aapjes kijken in de dierentuin of vissen aaien in het aquarium, hartstikke leuk. Zeker op dagen dat de herfst pas net is begonnen en het nog niet te koud en nat is. Je kunt er de leukste foto’s van jullie samen nemen. En je maakt de nodige kilometers op zo’n dag zodat je de week erna met een gerust hart date tip nummer 2 kunt uitvoeren. ?

2. Bak samen een appeltaart

Wat is er nou leuker dan samen de keuken op z’n kop te zetten? Bak een lekkere appeltaart die jullie vervolgens samen op de bank onder het genot van een drankje kunnen oppeuzelen. Kaarsjes aan, een filmpje erbij en jullie regenachtige zondagmiddag is compleet!

3. Verdwalen in een maïsdoolhof

Ga samen een maïsdoolhof in. Met dwalen door een doolhof ben je al gauw een paar uur zoet. Je vindt er verschillende in Nederland waaronder in Prinsenbeek en Twente. De meeste doolhoven zijn geopend tot en met de herfstvakantie.

4. Knutsel een jack-o’-lantern ?

Eind oktober is het Halloween. Knutsel samen met je vriendin een enge jack-o’-lantern in elkaar. Het is super simpel en leuk om te doen. Voor deze DIY heb je alleen wat oude kranten en gereedschap nodig. Deze Halloween DIY vind je hier.

5. Loop een griezeltocht of bezoek een haunted house

We blijven nog even griezelen. Tijdens Halloween worden er allerlei spook- en griezeltochten georganiseerd. Hou je écht van griezelen? Dan is Walibi Halloween Fright Nights iets voor jou. Check hieronder de aftermovie van 2015. Iets te heftig voor je? Kijk dan eens naar de Halloween Night of Darkness, een spookttocht in Beverwijk (niet geschikt voor jongens en meiden onder de 14 jaar!).

 

6. Fotoshoot en wandeling in het bos

Wanneer het herfst is en de bladeren mooi bruin en rood gekleurd zijn kun je schitterende foto’s maken in het bos. Ga eropuit met je lief, maak een wandeling door het bos en schiet ondertussen mooie kiekjes. Sluit af met een grote kop warme chocomel met slagroom bij een leuk plekje aan de rand van het bos.

7. Movienight ? met snacks

Zin in een avondje thuis op de bank? Organiseer dan een movienight met een tafel vol snacks. Oftewel een snack-dinner! Kies twee of drie leuke films uit en zet een bak nachochips met dip op tafel, minipizza’s, knakworstjes in bladerdeeg, brownies en je favoriete snoepgoed. Gooi zoveel mogelijk kussens op de bank en kruip tegen elkaar aan onder een dekentje.

Heb je nog meer leuke tips en originele herfst dates voor de lezers van IntoGirls? We horen graag van je. Laat een reactie achter onder dit artikel!