5 Lesbische apps

Op zoek naar een lesbische app om te daten met vrouwen of gewoon omdat je op zoek bent naar andere leuke lesbische en biseksuele meiden? Check dan de lijst lesbische apps hieronder, installeer ze op je smartphone en ga op zoek naar andere meiden om mee te appen en meeten.

Lesbische app SCISSR

Via de lesbische app SCISSR kun je andere meiden leren kennen. Je kunt er gemakkelijk inloggen met je Facebook account. Vervolgens upload je een foto van jezelf en schrijf je een korte bio. In het overzicht kun je vervolgens zien welke andere lesbiennes bij je in de buurt zijn. Via de messages-functie kun je met de andere dames chatten. Download de lesbische dating app SCISSR nu voor Android of voor iOS. Het kost niets en is wereldwijd beschikbaar!

SCISSR

Wapa: dating voor lesbiennes

De app Wapa is naar eigen zeggen de populairste dating app voor lesbiennes, biseksuele vrouwen en nieuwsgierige vrouwen. Bij deze app zijn niet alle functies gratis zoals bij SCISSR. Maar je kunt er wel onbeperkt mee chatten, de functie die je waarschijnlijk het meeste zal gebruiken. Ook via Wapa kun je lesbiennes die bij je in de buurt zijn vinden via de app. En ook wanneer je met dames vanuit de andere kant van de wereld wil chatten biedt de app uitkomst. Er zit namelijk een vertaal-functie in. Download de lesbische app Wapa voor je Android of iOS smartphone.

Wapa

Fem

De lesbische dating app Fem kenmerkt zich door het gebruik van video. Je zoekt andere dames door te kijken naar de video’s van lesbiennes in je omgeving. En je uploadt natuurlijk je eigen video. Vervolgens ga je op zoek naar jouw match. Je kunt in de app Fem ook een groepschat starten. De meeste gebruikte functies zoals chatten zijn in deze app ook gratis. Download de lesbische dating app Fem nu voor Android of iOS smarthones.

Fem

Only Women

Only Women is een lesbische app en dating website voor lesbiennes en biseksuele vrouwen. Je kunt je registreren met je Facebook account of e-mailadres. Ook via deze app kun je dames in je directe omgeving leren kennen. De app Only Women kun je downloaden voor je Android of iOS telefoon. Er zijn helaas nog niet heel veel Nederlandse profielen op de app en website.

Only Women

HER

De app HER is speciaal gemaakt voor lesbische vrouwen. Je kunt er op zoek naar een leuke date of vriendschappelijke contacten leggen. Maar ook als je op de hoogte wil blijven van al het LHBT nieuws en evenementen biedt deze lesbische app je uitkomst. Naar eigen zeggen is HER de grootste online community van lesbiennes ter wereld. Helaas zijn er nog niet heel veel Nederlandse profielen. De mobiele app HER kun je downloaden voor je Android of iOS smartphone.

HER

Mis je nog leuke lesbische apps in deze lijst? Laat het ons en de andere lezers weten via de comments onder dit artikel.

2 gedachten over “5 Lesbische apps

  • 5 november 2016 om 11:28
    Permalink

    Bedankt Anouke!

  • 14 maart 2017 om 08:40
    Permalink

    Via Paiq heb ik mijn vriendin leren kennen. Dus deze mag zeker niet ontbreken in het rijtje apps.

Reacties zijn gesloten.