Lesbische datingsites

Een lesbische datingsite kan je helpen met het vinden van je ware liefde. Of ten minste bij het vinden van een leuke date. Want als lesbische of biseksuele vrouw is het soms lastig zomaar een andere meid aan te spreken in een ‘hetero’ bar. En hoe kom je erachter of die leuke dame die je vaak tegenkomt in de supermarkt wel of niet op vrouwen valt? Het blijft lastig, zelfs al is je gaydar nog zo nauwkeurig. Maar gelukkig is daar het internet! Via onderstaande lesbische datingsites kun jij op zoek gaan naar de ware Jacobina. Succes!

Expreszo dating

Afhankelijk van je leeftijd kun je op de website Expreszo op zoek gaan naar een leuke meid, voor vriendschap of meer. De dating is maar een klein onderdeel van de site en beschikbaar voor jongens en meiden vanaf 16. De meeste oproepjes zijn van jongeren. Hoe werkt het? Je maakt gratis een Expreszo account aan waarmee je in kunt loggen op de site. Je kunt nu reageren op berichten van anderen of zelf een bericht plaatsen. Er zijn aparte pagina’s voor jongens en meiden en er wordt onderscheid gemaakt in je intenties. Ben je op zoek naar een relatie of op zoek naar een sekscontact? Expreszo is een van de populairste dating websites voor lesbiennes en homo’s. Nieuwsgierig geworden? Je kunt de berichten al lezen voordat je bent ingelogd. Dus kijk gerust eens rond.

VrouwVrouw.nl

De lesbische datingsite VrouwVrouw.nl is een populaire website onder lesbische en biseksuele vrouwen uit Nederland en België die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Je kunt je gratis inschrijven, maar om gebruik te maken van alle opties moet je een betaald account nemen. Een abonnement voor drie maanden kost €9,95 per maand. In tegenstelling tot Expreszo vind je bij VrouwVrouw.nl minder tieners. De website geeft zelf aan dat alle accounts gecontroleerd worden, er zitten dus geen fake profielen bij. Handig: de lesbische datingsite werkt ook goed op je smartphone. Zo kun jij in de trein rustig door gaan met online daten.

G-dating

De website G-dating is een ontmoetingsplek voor homo’s en lesbiennes uit Nederland. De lesbische datingsite is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Je kunt met elkaar in contact komen op basis van de interesses, voorkeuren en eigenschappen die je opgeeft. Via het platform kun je met andere dames chatten. Heb je een gratis profiel, dan kun je maar beperkt chatten. Betaalde abonnementen zijn er vanaf €15,99.

Andere datingsites

Je kunt natuurlijk ook via ‘gewone’ datingsites op zoek gaan naar een leuke vrouw. Websites die voornamelijk gericht zijn op hetero’s hebben eigenlijk altijd óók mogelijkheden voor lesbische en biseksuele vrouwen. Een paar voorbeelden zijn eDarling, Relatieplanet, Pepper, Lexa en Parship. Die laatste site heeft ook een dochtersite genaamd GayParship, speciaal voor homo’s en lesbiennes. Genoeg keuze dus! Nog een kleine datingtip: pas op wie je je persoonlijke gegevens geeft. En ga je daten? Spreek dan af op een openbare locatie, bijvoorbeeld in een leuk café of restaurant.

Lees ook het artikel: 7 tips voor een perfecte eerste date

Lesbische vrouwen ontmoeten zonder internet?

Nog steeds op zoek naar lesbische vrouwen omdat je op zoek bent naar de ware, een one night stand of leuke vriendschap? Maar geen zin om uren achter je beeldscherm te zitten? Dan kun je natuurlijk ook gewoon naar gezellige lesbische feesten gaan zoals SideChick, Flirtation en PANN. Bij sommige van deze feesten organiseren ze speeddates. De kans is in ieder geval groot dat de dames op deze evenementen ook geïnteresseerd zijn in vrouwen. Heb jij ervaring met een lesbische datingsite die niet in ons rijtje voorkomt? Laat het ons weten in de comments hieronder.

2 gedachten over “Lesbische datingsites

  • 5 augustus 2016 om 11:15
    Permalink

    Dan is er natuurlijk ook Gay.nl een profiel website voor homoseksuele waar je andere vrouwen makkelijk op kunt vinden en berichten kunt sturen. Er ik er is een nieuwe app overgewaaid uit engeland, dattch die is echt alleen voor vrouwen en daar ook op gericht en verifieert dat je een vrouw bent. Die schijnt heel fijn te zijn maar ik heb er zelf nog geen ervaring mee.

  • 6 augustus 2016 om 09:47
    Permalink

    Bedankt voor je aanvullingen Deeskeh ?

Reacties zijn gesloten.