NIEUW: Gay Pride T-shirts van IntoGirls!

Yes, we hebben nieuws: IntoGirls heeft speciaal voor Gay Pride t-shirts (en andere items) uitgebracht! Dus ben je op zoek naar een leuke outfit voor pride? Zoek niet verder en breng een bezoekje aan onze webshop! En trouwens… Als je het aan ons vraagt zijn de t-shirts ook leuk genoeg voor iedere andere dag van het jaar. Kortom: tijd om te shoppen!

Gay Pride t-shirt

Gay pride t-shirts

We hebben gay pride t-shirts met meerdere ontwerpen gemaakt. Zo hebben we t-shirts met ons logo, t-shirts met een regenboogje en t-shirts met daarop ‘Love is Love’. De ontwerpen zijn subtiel, hierdoor zijn de t-shirts niet alleen leuk voor gay pride maar ook voor iedere andere dag van het jaar. De t-shirts zijn in een heleboel verschillende stijlen en kleuren te verkrijgen. Er zijn dames en heren t-shirts in verschillende modellen, van loose fit tot v-hals. Kortom: voor iedereen zit er wat tussen! Naast gay pride t-shirts hebben we ook gay pride caps (snapbacks en truckercaps), hoodies en tassen.

De gay pride merchandise wordt verkocht via Spreadshirt, zij verzorgen het printen, verzenden en betalen voor ons. De verkoop via Spreadshirt zorgt er voor dat we zo veel verschillende modellen en kleuren kunnen aanbieden. De levering van Spreadshirt is misschien een tikkie langer dan je gewend bent (4 tot 6 dagen), zorg dus dat je je t-shirt op tijd bestelt. Al helemaal wanneer je het wil dragen voor de eerste pride van dit jaar in Alkmaar!

Gay pride t-shirts

Steun IntoGirls met je aankoop

Naast een leuk t-shirt voor gay pride, steun je met je aankoop ook nog eens ons online magazine! We willen met IntoGirls heel graag groeien, meer mensen bereiken en de zichtbaarheid van queer vrouwen vergroten. Alle inkomsten van de gay pride t-shirts worden daarom geïnvesteerd in de groei van IntoGirls!

Get ready for pride met IntoGirls

Kortom: get ready for pride met IntoGirls! Shop hier een toffe outfit bij elkaar, bereid je voor met onze ultieme pride guide en bekijk ons overzicht met gay prides in Nederland. Wij wensen je alvast een happy pride! En heb je iets geshopt uit onze shop, tag ons op social media met @IntoGirlsnl of #IntoGirls!

 

Gap pride caps