Doe mee! Onderzoek naar vrouwen die (ook) van vrouwen houden van COC Nederland

Ben jij niet-heteroseksueel én vrouw of non-binair persoon? COC Nederland is op zoek naar deelnemers voor een vragenlijst! Met het onderzoek wil COC meer te weten komen over jouw ervaringen, behoeften en wat het COC voor je kan betekenen.

Er is tot nu toe namelijk nog maar weinig bekend over het dagelijks leven van niet-heteroseksuele vrouwen en non-binaire personen. Het is aannemelijk dat deze groep tegen andere problemen aanloopt dan heteroseksuele vrouwen. Toch is er in Nederland nauwelijks onderzoek gedaan naar welke problemen dat dan zouden zijn, wat succesvolle strategieën zijn om er mee om te gaan en of er behoefte is aan ondersteuning vanuit COC. Met dit onderzoek wil het COC daar verandering in brengen.

Wie mag er mee doen aan het onderzoek?

Iedereen die zich identificeert als niet heteroseksueel en vrouw of non-binair persoon wordt uitgenodigd om mee te doen! Denk aan trans-vrouwen, cis-vrouwen, intersekse personen en, non-binaire en genderqueer mensen, die ook lesbisch, gay, biseksueel, queer, panseksueel of aseksueel zijn.

Doe mee en vul hier de vragenlijst in:

Je kunt hier de vragenlijst invullen: https://bit.ly/2X3ooDN. Dit duurt ongeveer 25 minuten en is volledig anoniem. De vragenlijst staat online tot en met 31 maart 2019. Met je deelname maak je, als je wil, kans op twee kaartjes voor True Colors 2020 (de nieuwjaarsreceptie van COC in Paradiso).