Olivia Travel: women only cruises en resorts!

Komt de naam Olivia Travel je bekend voor? Dat is niet gek! Je kent Olivia natuurlijk van de aflevering “Land Ahoy” uit de serie The L Word (seizoen 2). Deze reisorganisatie biedt cruisevakanties naar verschillende bestemmingen aan, waaronder de tropische Caribbean, de adembenemende Noorse fjorden en verschillende landen aan de Middellandse Zee. Een aantal van de cruises vertrekken zelfs vanuit Rotterdam. Handig!

Olivia Travel

Een cruiseschip vol met vrouwen!

Olivia Travel brengt vrouwen samen, tijdens een heerlijke vakantie. Ga je op cruise met Olivia dan stap je aan boord van een cruiseschip met alléén maar vrouwen (behalve misschien een paar mannelijke bemanningsleden)! Dat zijn aan boord van de MS Rotterdam (rederij Holland America Line) al gauw zo’n 1.400 vrouwen.

Op het cruiseschip  geniet je van het entertainment, optredens van comedians en muzikanten, je kunt je geluk beproeven in het casino of je kunt meedoen aan de ‘singles’ activiteiten. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om te relaxen aan het zwembad of te sporten en op excursie te gaan op een van de bestemmingen.

 

Olivia Travel resorts

Olivia Travel huurt ook een aantal keer per jaar een compleet resort af om vrouwen samen te brengen voor een fijne vakantie. De resorts liggen altijd in zonnige oorden zoals Mexico, de Dominicaanse Republiek en de Bahamas. De vakantie die je boekt via Olivia Travel is all-inclusive zodat jij onbezorgd kunt genieten. Natuurlijk kun je ook lekker gaan sporten, op excursies of relaxen in de spa.

Ook in de resorts kun je ‘s avonds optredens van muzikanten en comedians bijwonen en tot in de late uurtjes feesten.

Olivia Travel Olivia Cruises

Wanneer gaan we?

Ben je je koffers als aan het inpakken? Kijk snel op de website van Olivia Travel om te zien welke reizen je kunt boeken.