De bruiloft van Jacoline en Sanne

Wat is er nou heerlijker dan tussen mooie bruidsfoto’s neuzen? Al helemaal wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor je eigen bruiloft. Op internet kan het soms best moeilijk zijn om inspiratie te vinden voor twee vrouwen. Daarom plaatsen we laatst een oproepje op Facebook en Instagram, of er misschien stellen waren die hun bruiloft op IntoGirls wilden delen. En daar reageerden Jacoline en Sanne op! Ik stel voor: ga lekker zitten met een kopje thee of koffie (of een glaasje wijn ;)) en geniet van de prachtige bruidfoto’s van Jacoline en Sanne.

Lesbische bruiloft

Jacoline en Sanne leerden elkaar 10 jaar geleden kennen via internet. Na 8 jaar vonden ze het wel eens tijd om te gaan trouwen. Ze spraken er al eerder samen over, maar pas toen Sanne Jacoline officieel ten huwelijk vroeg werden de plannen concreet.

Lesbisch huwelijk

Toen werd het tijd om de bruiloft te plannen. Ze gingen samen op zoek naar een locatie, auto, trouwambtenaar en twee jurken. De bruiloft had geen speciaal thema, maar Jacoline en Sanne waren wel bewust op zoek naar een industriële locatie. Uiteindelijk kozen zij voor de Vetrekhal in Rotterdam, een prachtige industriële locatie met een perfecte omgeving voor de bruidsfoto’s.

Homohuwelijk

Zoals je kunt zien was de uitstraling van de bruiloft de perfecte combinatie van stoer, industrieel en romantisch. De twee mooie jurken van de dames steken prachtig af tegen de stoere achtergrond. De combinatie van de motoren, de Mustang en de locatie (Kop van Zuid in Rotterdam) zorgen voor een van meeste gave bruidsreportages die we ooit gezien hebben.

Lesbisch trouwen

Tijdens het plannen van de bruiloft kreeg het stel veel hulp van anderen, ze vertellen: ”Tijdens onze zoektocht kwamen super veel enthousiaste mensen tegen die vaak weer tips hadden voor een volgende stap. Zo hielp de trouwlocatie ons aan vervoer en een fotograaf. En we kregen tips over het binnenkomen tijdens de ceremonie van onze trouwambtenaar.”

Bruiloft twee vrouwen

Vinden jullie het ook zo gaaf, twee van die prachtige bruidsjurken naast elkaar? Jacoline en Sanne vertellen dat ze het uitzoeken van de kleding voor de bruiloft best lastig vonden: ”Over de twee jurken maakte we ons in het begin een beetje zorgen; matcht dat wel? Uiteindelijk zijn we bij Weddings in Rotterdam heel goed geholpen. En al hadden we heel erg verschillende jurken, het paste prima bij elkaar.”

Bruiloft Jacoline en Sanne

Ze besloten om de ceremonie ‘s avonds te houden zodat iedereen aanwezig kon zijn, ”het gaat tenslotte om het trouwen”. Jacoline en Sanne kijken terug op een hele bijzondere dag: ”We vonden het super gaaf dat er zoveel vrienden en familie bij konden zijn”.

Lesbiennes

En wij vonden het super gaaf dat we jullie verhaal en foto’s op onze website mochten delen, dankjewel Jacoline en Sanne!

Fotografie door: Van kaartjes tot kiekjes