Lesbische bruiloft: de aankleding

Je hebt de liefde van je leven gevonden en jullie gaan trouwen: tijd om inspiratie op te doen voor jullie lesbische bruiloft. Willen jullie een traditionele bruiloft? Of gaan jullie liever voor iets uniek en origineels en omarmen jullie het regenboog thema? Het kan allemaal, het is tenslotte jullie bruiloft. Kies een thema waarbij jij je op je gemak voelt en laat het plannen beginnen. Wij geven je vast een paar leuke ideeën die passen bij een bruiloft van twee vrouwen.

Het regenboog thema

Als lesbisch stel kan het heel leuk zijn om de regenboogvlag als thema voor jullie bruiloft te gebruiken. Verwerk het in de details van jullie kleding, de bloemen en de decoratie.

De taart

Of je thema nou de regenboogvlag is of niet, onderstaande taarten zijn toch super leuk? Verras je gasten met een super coole regenboogtaart!

De taarttopper voor een lesbische bruiloft

Het vinden van een leuke taarttopper voor een lesbische bruiloft kan best lastig zijn. Met een taarttopper bedoelen we het traditionele mannetje en vrouwtje boven op de bruidstaart. In dit geval moeten dat dus twee vrouwtjes worden! Neem eens een kijkje op Etsy voor leuke taarttoppers die geschikt zijn voor een lesbische bruiloft. We geven je hieronder alvast een beetje inspiratie!

De uitnodigingen

De meeste standaard uitnodigingen waar je uit kan kiezen zullen niet geschikt zijn voor een lesbische bruiloft. Ontwerp ze zelf of laat ze speciaal voor jullie ontwerpen. Laat het thema van jullie bruiloft terugkomen in de kleur van de kaarten. Hieronder zie je twee lesbische trouwkaarten met een knipoog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Creating Rainbow Smiles (@twobridespresents) op

Versieringen

Veel bruiloftsversieringen die je kant en klaar kunt kopen zijn voor bruiloften met een man en een vrouw. Daarom zul je zelf aan de slag moeten met het maken van toepasselijke versieringen! Ga op zoek naar je innerlijke crea bea en geef je bruiloft een persoonlijke touch.

De trouwfoto’s

Je ziet het steeds vaker, leuke accessoires die gebruikt worden voor de trouwfoto’s. Soms om de foto’s mooi aan te kleden, maar vaak ook met een tikkeltje humor.

 

Omslagfoto by Alexandra Gornago on Unsplash